Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Gratis oppskrift på fin genser på nettet

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet tirsdag 20. januar , 2015 kl. 21:04

Hei , i dag fant jeg en fin genser på facebook. Fikk lyst til dele den med dere. Siden heter tusen ideer. Kan virkelig anbefale dere å følge denne siden.

Tusen ideer genser
Her kommer linken til genseren.

http://tusenideer.no/na-far-du-oppskriften-florlett-alpakkagenser-med-v-hals/

Her på Greverud har vinteren endelig kommet. I går og i dag har det snødd lett, det er såvidt det er noen få kuldegrader, og når jeg ser ut er det som å se på ett postkort. Snø på trærne , hvitt og lyst. Hvordan vær har du der du bor?

Var en tur i skogen med hunden tidlig i formiddag, slenger med noen bilder:)

IMG_5500

IMG_5501

Så utrolig deilig å ha skogen rett utenfor døren. Liker å gå en tur der og bare nyte stillheten, Ronja syns også det er veldig fint.

I dag har jeg vært på strikkekafè på Tårnåsen. Koselig å se alle igjen. I morgen har jeg en del andre ting som må gjøres, så da blir det ikke strikkekafè i Ås. Satser på at jeg får tatt en tur dit til uken igjen.

Kvelden skal nå nytes, strikketøy(ene) ligger ved siden av med. Vurdere å strikke ett par kluter også. Fikk jo «kluteboken» til jul, og garn har jeg liggende. Tror første ( to ) jeg skal prøve på er den første kluten i boken «Venninneflette». Usikker på om jeg starter i kveld eller venter til i morgen.

Ha en fin tirsdagskveld alle sammen.

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Hei, veldig fin genser…er ferdig med strikkejakken min og trenger noe nytt å gjøre :)

  • strikkehege sier:

   Så spennende, Anne. Du må holde meg oppdatert på hva neste prosjekt bli :) Og grattis med ferdig jakke. Masse fine knapper hos Line, på Kiplingen. Gleder meg til å se den helt ferdig.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Følger tusen idéer og der e det mye fint ja. Har printe ut genseren. Het har vi Nyyydelig vær men bare så alt for kaldt, minus 25 frosne grader. Og skal bli enda kaldere i mårra. Godt med fyr i peisen og strikketøy på fanget. Glede mæ til husbonden kommer fra reise i mårra kveld så han kan få gå ut i kulda og hente ved……

  • strikkehege sier:

   Ja, det var litt kaldt ja. Skjønner du venter med å få inn mer ved til mannen din kommer hjem i morgen. Litt tungt å bære slikt, det er heller ikke blant mine oppgaver her i huset. Kos deg videre foran peisen med strikketøy.

 3. Kristine sier:

  Så fin genser :) Og fine bilder fra skogen! Er så pent ute nå. Håper du har en kjempefin tirsdagskveld <3

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Og takk, ja det er så fint ute nå. Vi får håpe det varer litt. Og håper kvelden din også er fin.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.