Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hei og god søndag

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet søndag 10. mai , 2015 kl. 20:47

Hei alle sammen, håper dere alle har hatt en fin helg. Her har det vært bra. Her kommer ett bilde av genseren som var mitt forrige prosjekt. Måtte ta opp felling og felle en gang til , strammere. Da ble det bedre.
IMG_4907

Genseren er strikket i Cotton Viscose fra Drops , kjøpt på Kniplingen hos Line. Oppskrift fra KK forrige sommer, med en del endringer.

Startet med nytt prosjekt i går, Leila Hafzi genser. Strikkes på tvers og det har jeg ikke prøvd før, spennende.

IMG_0165IMG_0166

IMG_0167IMG_0168

Ikke helt overraskende kanskje at det går i rosa?

Været i går var ikke så aller værst ble derfor litt kryssordløsing i solen. Det var deilig, men luften er fortsatt litt kald så når solen forsvant gikk vi inn.

I dag har vi vært i skulpturparken på Ekeberg. Veldig fint sted å gå tur, og det var sikkert flere skuplturer å se, men her har dere ett lite utvalg av det som finnes.
IMG_4891

IMG_4904IMG_4905

IMG_4910IMG_4911IMG_4913

IMG_4892_2
Ingenting å si på utsikten.

Ronja var også med.

IMG_4928_2

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin søndag, jeg strikker videre på mitt. Hva strikker dere på ?

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Dæsken kor fin den genseren blei. Veldig kledelig dessuten. Får lyst på den æ og, og snart skal æ bestille garn…..
  Gledes til å følge ditt nye prosjekt.
  For en fantastisk park, må være flott å gå tur der.
  Vi hadde regn i går, men sol i dag. Hadde tenkt å rake, plenen på nersia e nesten fri for snø. Men…det blåste stormorkan så æ fant mæ en lun krok å strikke i. På min orange tunika.
  Og ho siri overtalte vidar til å få opp trampolina, så no e den «oppe å hoppe».
  Ha det flotters.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Gi bare beskjed hvis du skal strikke den, deler gjerne min «vri» på den, dersom du ikke ønsker å strikke hele genseren i vrangbordstrikk som er i oppskriften da.
   Ja det er veldig flott på Ekeberg, faktisk første gang jeg har gått der etter at det har blitt skupturer der. Litt rart at det tok så lang tid, siden det er kun 15 min unna med bil. Høres ut som en bra prioritering, strikk fremfor raking. Blir vel mere strikk i dag, kanskje? Ønsker deg en fin mandag og en ny uke. Klem

 2. irene sier:

  Hei :) ser at du har strikket flere marthegensere. Vet du strikkefasthet en? ?? Evt garnforslag? Blir superklasse for svar!

  • strikkehege sier:

   Hei Irene. Er litt usikker på hvilke gensere du sikter til. Har strikket noen jakker, samt «acnegensere». Hjelper så gjerne til :)

 3. irene sier:

  Martejakke skulle det stått ;) Det er salg på dropsgarn og tenkte å prøve å finne en god match!

  • strikkehege sier:

   Aha, vet bare at jeg strikket den første etter oppskriften. Ble litt mindre enn originalen, siden jeg brukte ett annet garn.Den andre strikket jeg mer på frihånd. Litt lenger og smalere, da hun som skulle ha den var høyere og smalere enn meg. Bestilte garn fra IceYarn til begge jakkene. Men som du skriver er det tilbud på Drops nå. Hvis du skal handle i butikk kanskje du kan spørre der? Hvis du liker litt pus kan du f.eks velge Alpaca Brushed Silk ( det er litt tynnere enn suri ), sammen med alpaca eller noe som er litt tykkere. Og evt. ta en litt tykkere variant som skal erstatte «myk». Lykke til, og jeg vil gjerne høre hva du velger å kjøpe etterhver og hvordan det blir. Ha en fortsatt fin mandag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.