Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikke, strikk , strikk…..

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 12. mai , 2015 kl. 21:24

Hei på dere! Her på Greverud har det ikke vært så fint vær de siste to dagene, så noe soling i de nye utemøblene har det blitt lite av . Håper på bedring utover i uka og ikke minst på 17.mai. Men slik det ser ut nå, blir det nok ikke så veldig bra 17.mai. Får håpe metrologene tar feil angående 17.mai, de har jo tatt feil før. Hvordan er været hos dere?

Uansett er det fint vær ute, til å være inne i . Og strikke får man jo alltids gjort.

Har kommet ett stykke på vei med Leila Hafzi genseren, og med alt det garnet jeg har liggende er det vel bare å strikke på. Hva strikker dere på i kveld?

Første gang jeg strikker en genser på tvers, så jeg er veldig spent på resultatet. Slik det ser ut nå ser den veldig kort ut, men det skal jo strikkes på en vrangbord på 10 cm nederst, og den kan kanskje den være enda lenger hvis jeg ønsker det?

IMG_6510

IMG_6511

IMG_6512

Ellers syns jeg det ser bra ut. Veldig fornøyd med farvevalget, men så er jo jeg også veldig glad i rosa.

For en liten stund siden lagde vi ett blomsterbed utenfor huset. Der har vi sådd blomsterfrø. I tillegg har vi plantet noen stemorsblomster lang stenkanten. Litt usikker på hva som har startet å spire i bedet, om det er ugress eller blomster, men noe er det.

IMG_6507

Legger ved en link til ett tidligere innlegg. Her beskrives teknikken «magic loop» bilde for bilde. Dette fordi jeg møtte en av mine lesere i dag på Kniplingen, Kolbotn, vær lokale garnbutikk, og hun ønsker å prøve denne teknikken for første gang.
http://strikkehege.bloggnorge.com/2014/09/09/da-er-det-ermestrikk-2-pa-en-gang-med-magic-loop/

Kan virkelig anbefale alle en tur innom Kniplingen på Kolbotn. Der møter dere søte,blide Line, som alltid hjelper til med farvevalg,tips og garnvalg til det man måtte ønske å strikke.

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Først; nok en nydelig heading.
  Her har vi litt «av og på » vær, men no skinn sola. Håper det holder sæ utover dagen fir Petter og miljøterapeuten skal til et vakkert sted på kysten og fiske og kose sæ i dag.
  Ser på yr at vi får sol sol sol til 17.Mai. Så bra for ongan.
  Genseren din ser helt rålekker ut, stilig med fargeskift på tvers. Blir nok bra når vrangborden kommer på.
  Blomsterbed, huff ja. Trur æ tar ho siri med mæ til gartneriet og kjøpe ferdige blomster…..
  Og….trommevirvel…..vi kjøpte feriehus på kysten i går.
  Ha en smashing dag!!!

  • strikkehege sier:

   Hei og god morgen, Bente. Så koselig at du tar turen innom bloggen min og legger igjen en kommentar. Setter veldig pris på det.

   Tusen takk, det er ganske morsomt å lage slike bilder som headere. Begynner å fra «dreisen» på det nå syns jeg. Snakker om sola så skinner den, her også er det fint vær nå, skal visst kanskje komme noen byger i ettermiddag, så får prøve å nyte finværet mens det er her.
   Gratulerer med feriehus, så deilig. Blir vel der sommerferiene fremover skal tilbringes? Eller er det til helårsbruk? Vi har ikke noe feriehus, men jeg er deleier av rekkehus i Spania. Vi skal dit i sommer. Dra faktisk om snaue 5 uker. Deilig blir det. Ha en strålende dag, Bente. Klem.

 2. Anne sier:

  Hege, den genseren ser kjempefin ut…får veldig lyst å dra å kjøpe garn imorgen og starte på en selv….;)))
  Gleder meg å se den i virkelighet i morgen på vår jentekveld. Gleder meg, lenge siden sist nå:))

  • strikkehege sier:

   Gjør det, Anne. Så strikker vi sammen. Jeg har oppskrift . Finnes i flere farver, blåtoner, lillatoner og sikkert flere. Gleder meg masse til i mrg. Altfor lenge siden sist.

 3. Kristine sier:

  Genseren blir såååå fin og sommerlig! Og så fin header du har laget, flink du ❤️ Blir spennende å se hva som dukker opp i beddet etterhvert!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Tror jeg kan begynne på vrangbordene i dag Og takk for hjelp til å lage header. Jeg er skikkelig spent på beddet, om det i det hele tatt blir noen blomster.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.