Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med kåpe i Monjita og Påfugl!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 24. september , 2015 kl. 21:41

Hei og god torsdag til dere alle.

Her går det i strikk om dagen. Har de siste dagene strikket på kåpa i grått. Og i går kveld ble jeg helt ferdig. Kåpen ble ganske lang, litt lenger enn jeg egentlig hadde tenkt, men jeg ble veldig fornøyd. Siden jeg valgte å strikke den i grå, blir den ikke bare stripete i strukturen men også i fargene, da det ikke er helt samme farge på de to garntypene. Jeg valgte jeg avvike litt fra oppskriften, jeg strikket på hette, lommer og sydde i trykknapper.Deilig å kunne kneppe kåpa igjen når det blir enda kaldere utover høsten. Lommene strikket jeg kun i Monjita garnet og med ganske mye tynnere pinne, slik at det ble litt hold i de. Hetten strikket jeg også med tynnere pinner, men her i samme mønster som resten av kåpen.

IMG_0037

IMG_0038

IMG_0039

IMG_0041

Her ser dere det ferdige resultatet. Oppskrift er fra Daleheftet nr 278, siden jeg valgte å strikke lommer og hette ( i pinne nr 7 ) kjøpte jeg ett nøste mer av hver.

Garnet er selvfølgelig kjøpt hos Line på Kniplingen Garn & Broderi på Kolbotn. Nå har hun fått inn masse nytt garn, og mere kommer. Jeg anbefaler alle å ta en tur innom.

IMG_3974IMG_4023IMG_4290

Nå er det bare å tenke ut ett nytt prosjekt, så jeg kan teste ut noe av det nye garnet på Kniplingen.

Ha en fortsatt fin kveld. :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Kåpa ble kjempefin, og ser veldig myk og god ut! Du er så flink – og så rask! Den blir nok god å ha utover :) Blir spennende å se hva neste prosjekt blir <3

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Den er veldig deilig, den bare røyter litt. Men det gir seg nok etterhvert. Ang. neste prosjekt. Ja …veldig spennende :)

 2. Bente Solskinn sier:

  Hei å håpp….
  Gu for et hærlig plagg!!!! Knallstilig. Og kledelig. Og for ei fart på pinnan. Æ e imponert. Stilig med hette og lommer og.
  Spent på ka neste prosjekt blir. Alltid spennanes og starte på no nytt.
  Her går det i rydding i klesskap og garnlageret. Begge overfylte….. Og då blir det jo litt strikking også da. Og fotballkamp va det i dag, seier til Siri sitt lsg i høstmørke og kulde….. Gjorde sæ med ullundertøy, hjemmestrikka genser, dunjakke og tovavotta, 2 par…..!!
  Kos dæ i høstkvelden

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Så bra med rydding, har ikke kommet så langt her :) Skjønner det er kaldt hos dere, men ikke så varmt her heller. Ser ut som det blir ganske ok temperatur hos dere i morgen da. Meldt bra vær her også nå, passer bra siden høstferien starter i morgen. Om en uke drar vi en tur til fjells, det gleder vi oss til. Kos deg med strikking og rydding. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.