Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God høstferie!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 29. september , 2015 kl. 15:50

Hei, da er det uke 40 og høstferie her på Østlandet. Vi er foreløpig hjemme, men reiser på hytta på Golsfjellet på torsdag.

IMG_1837
IMG_1840

Så langt har været vært strålende denne høstferien, håper bare det holder seg fint noen dager til. Så koselig hvis vi kan få litt fint vær på fjellet.

Siden jeg ble ferdig med kåpa har jeg ikke startet på noe nytt prosjekt, vurderer STERKT å ta frem skappelgenseren med mønster som jeg startet på i våres.

IMG_5816
Tror den kan bli fin, og jeg har jo egentlig kommet ganske langt. Utfordringen blir å finne ut HVOR i mønsteret jeg er,og det er ikke sikkert det blir så lett. Men jeg finner vel ut av det?

Ellers har jeg jo nok av garn å strikke med, bare jeg kan klare å bestemme meg for HVA jeg skal strikke.

imageIMG_3816IMG_4019IMG_4030IMG_4108IMG_0260IMG_0265

Dette er jo bare litt av det garnet som jeg har liggende…..men slik er det vel hos dere også, ikke sant?

Håper dere alle nyter høsten, og høstferien, hvis dere har det :)

Ha en fortsatt fin tirsdag!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Mårn mårn.
  Her hadde vi et forferdelig vær i går. Vidar måtte ut å plukke inn alt som ikke va tjora fast. Vært greit rolug i natt men no tar det sæ opp igjen. Grusom vind og regn. Æsj.
  I mårra starte høstferien her, og det blir nok innevær for oss.
  Fin den gensern, synes du må gjøre den ferdig. og litt garn og kose dæ med har du og ser æ ;)
  Her har æ bare å sy i knappa og lomme så e jakken min ferdig. Så e det litt vottestrikk innimellom.
  Så hsr æ funnet oppskrift på den digge jakken som æ har sååååå lyst å starte på.. Men ikke før den andre e helt ferdig.
  Kos dæ i høstferien og på fjellet
  Klemmer i massevis

  • strikkehege sier:

   Hei Bente.Uff, så kjedelig med dårlig vær. Godt man har noe å finne på inne da. Du får tenne stearinlys og synke ned i godstolen med strikketøyet ?. Angående genseren så skal jeg gjøre den ferdig, kanskje tar jeg den med på fjellet. Så spennende med ny jakke, den vil jeg gjerne se bilde av. Har noe garn liggende ja, og leter etter noe å bruke det til. Hat garn i nesten alle tykkelser , tror jeg. Så burde vel ikke være for vanskelig?. Håper dere får en fin høstferie, ute eller inne. Men vi snakkes kanskje før det? Nok en nydelig dag her på Østlandet, blir nok litt utestrikk i solen etterhvert. Vi snakkes, klem?

 2. Greta sier:

  Deilig med fint ver der øst. Kos dere med det. Blir nok fin den skappelgenseren. Trodde det var eit skjørt med det samme eg såg bilde, før eg las teksten.
  Garn har vi nok av ja. Men kanskje ikkje noe eg har veldig mange nøster av lengre. HAr strikket opp dei fleste av dei store prosjekta mine. Kos dere på Golsfjellet

  • strikkehege sier:

   Hei, Greta. Ja her nyter vi været så godt vi kan. Ble litt strikk i solen i går, og jeg tror det blir det i dag også. Takk, tror genseren blir bra jeg også, må bare få satt med ned og startet igjen. Høres ut som om du trenger litt nytt garn, du kan jo ta deg en handletur om ikke for lenge. Alltid morsomt med nytt garn, ja det syns nok på garnlageret mitt?. Ha en fortsatt strålende onsdag. ?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.