Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Golsfjellet høsten 2015

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 3. oktober , 2015 kl. 19:32

Hei igjen alle sammen, her kommer ett innlegg fra Golsfjellet. Det er bare så deilig å komme seg litt bort fra hverdagen. Vi dro oppover torsdag ettermiddag, 2-3 timer etter planen. Grunnen var at høyre fordekk på bilen gikk til h…. på vei til ett møte 1 time før avreise. Heldigvis for oss, er sønnen til min venninne bilmekaniker med eget verksted og han fikset 2 nye dekk slik at vi faktisk fikk dratt på torsdag. Været på torsdag var skyet så vi gikk ikke glipp av noen soltimer hvertfall. Heldigvis for oss var det ikke så mye trafikk, selvom vi dro ca 16.30. Vel fremme på fjellet ble det god middag med god vin til.

Fredag gikk vi en fin fjelltur på formiddagen, deretter ble resten av dagen tilbragt i hytta da det var sur vind og for kaldt til å sitte ute. Har akkurat startet på nytt strikkeprosjekt. Det skal bli en genser, skappelgenseren i 2 farger. Garnet er kjøpt fra iceyarn i Tyrkia og var noe jeg hadde i garnlageret. Spennende å se hvordan dette blir.
image
Greit å bruke litt garn fra garnlageret også.

Hytta heter Utsikten, og det er ikke uten grunn.

image

image

I dag lørdag er det helt knall, har vært på en fjelltur på 3 timer

image

image
Tilbake fra en 3 timers tur i fjellheimen, var det kos i solveggen på hytta.

image
Nå er middag fortært etter en fantastisk dag i fjellheimen.

Nå står strikk, spill og kos på programmet, i morgen går turen hjem igjen. Fortsatt god lørdag til dere alle .

Annonser

Kommentarer

 1. Greta sier:

  Det er ikkje alltid ting går som planlagd. Men godt dere kom dere avgårde da, sjølv om det vart litt forsinka.
  Herige bilder fra Glsfjellet. Kjører forbi der noen ganger i året. Stopper alltid på Gol da.
  Spennende nytt prosjekt. Eg ahr bare strikka den første Skappelgenseren eg og det til abdre. Bør kanskje begynne å sjå på dei nye mønstrene hennes hm. God tur heim fra fjellet.

  • strikkehege sier:

   Hei Greta, så koselig med kommentar på bloggen min :) At ting ikke alltid går som planlagt, heldigvis gikk det bra og for en flaks at det ikke skjedde på deien til fjellet. Golsfjellet er kjempfint, mange fine turer man kan gå der. Hadde to flotte turer ( fredag og lørdag ), og fjellet viste seg virkelig fra sin beste side i går, lørdag. Gol er ett fint sted, denne gangen kjørte vi bare rett forbi, men nesten alltid går turen innom. Nå har vi kommet hjem, og det er jo litt godt det også. I den nye boken til Skappel er det mye fint, anbefaler en titt. Ha en fortsatt strålende søndag :)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hei og god søndag.
  Hærlige bilda du dele. Ser helt fantastisk ut. Åja, det e godt å komme sæ litt bort fra heimen innimellom.
  Vi har nesten regna bort i høstferien, men no skinn sola og gradan e rundt null. Vinterdekk e på bilen, kjøre piggfritt.
  Blir nok fin genser. Synes alt du lage blir fint. E og imponert av strikking uten oppskrift…..
  Strikke på stripejakken min. Garn ikke fra garnlageret…..
  Lag dæ en flott søndag
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei og god søndag til deg også, og tusen takk :) Vi har hatt noen fantastiske dager med lange turer i fjellheimen både fredag og lørdag. Dere har det ganske mye kaldere i nord enn det vi har her. I dag, når vi kom hjem ca kl 14, var det 15 grader. Har ikke blitt noe utestrikk i dag, måtte pakke ut litt først, deretter fant jeg sofaen. Om ikke lenge er det å lage middag. Strikking uten oppskrift går som oftest ok, litt spent på denne her da, er ikke vant til dette garnet akkurat. Tror jeg må sjekke hvor stur den er rundt. Er akkurat ferdig med vrangbord og begynt med glattstrikk. Jakken din er bare kjempelekker, Bente. Blir nok deilig å ha på seg nå utover høsten som snart blir til vinter hos dere i nord. Blir spennende å se den helt ferdig. Kos deg videre med strikk og kos. Klem

 3. Kristine sier:

  Så fine bilder fra fjellet, og såååå fin du er i marius-onepiece :) Jeg håper du koste deg masse på fjellet og at uka di har vært fin! Oooog at neste uke blir super. love you

  • strikkehege sier:

   Hei, Kristine. Tusen takk, uka har vært super både hjemme og på fjellet med deg og de andre. Håper dunog koste deg. Håper du også får en fin uke, takk❤️. Love u❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.