Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Gratulerer med vel overstått. 18 mai og solen skinner!

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet mandag 18. mai , 2015 kl. 08:18

Hei alle der ute. Håper alle hadde en fin feiring av nasjonaldagen i går. Selv koste jeg meg med famile og en liten tur inn til Oslo sentrum. Vi bor like utenfor Oslo, i Oppegård, men har vokst opp i Oslo, derfor syns jeg det er veldig fint å være i Oslo på 17.mai. Det er faktisk noen år siden vi var der sist. Noen vil kanskje syns det er for mye mennesker, men det ser ut som det er trangere om plassen enn det som faktisk er, på alle bilder.

Været var ikke det beste, men vi var så heldige at vi slapp regn. DET var bra, men det var kaldt og surt.Hvordan vær hadde dere i går? Heldigvis for meg, så har jeg bunad, Vestfoldbunad. Så jeg holdt stor sett varmen, har du bunad? I såfall hvilken?

Legger ved noen bilder fra Oslo i går.

IMG_4947

IMG_4949

IMG_4952

IMG_6540

Ble ikke så mye strikking igår, men har fått strikket litt i det siste. Trodde jeg var nesten ferdig med genseren ( før vrangborder ) på fredag, men lørdag morgen oppdaget jeg at jeg hadde gjort en feil. Jeg hadde glemt å felle av 15 masker på hver side etter å ha satt forstykket og bakstykket på sammen pinne. Dette oppdaget jeg ikke før jeg hadde kun 5 rader igjen før felling. Så da var det bare en ting å gjøre. Rekke opp. Heldigvis var jeg på besøk hos men beste venninne, Anne, så hun hjalp meg . Tusen takk for det Anne.
IMG_6523
Helt tilbake hit måtte det rekkes opp.

Ett lite tips fra meg, dersom du må rekke opp, tre maskene inn på en ganske mindre pinne før du strikker med riktig pinnestørrelse igjen. Da er det lettere å unngå at man «mister» så mange masker ned til raden under. Og ikke minst, LES oppskriften underveis.

Her kommer noen «underveisbilder».

IMG_6541

IMG_6543

IMG_6544
I gang med vrangbord på første erm. Deretter er det det andre ermen før jeg skal strikke det på bolen. Så hals og deretter motering. Så ikke veldig lenge før jeg er ferdig.

Lurer på hva jeg skal strikke så. Må nok bli noe med garnet fra Riga. Tenke, tenke, tenke. Hva strikkes på hos deg?

Håper dere får en fin mandag og super uke.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hei og vel overstått. Det blei en hektisk, men koselig dag i går. Sto i kafeen hele dagen, og var med i opprydding etterpå. Toget gikk, for første gang i år, forbi huset våres så vi fikk virka og ropt hurra før det bar avgårde. Greit vær med delvis skyet, men kald vind.
  Nydelig sol i dag, men har måtte vært i to møta samt legebesøk m Petter. Men har fått sotte ute å strikka litt.
  Så kjedelig at du måtte rekke opp. Fort gjort å gjøre feil hvis vi ikke passe på. Og det har vi vel opplevd alle vi strikkera…..
  Og æ har ikke bunad….
  Spent på ka ditt neste prosjekt blir.
  Her strikkes det på jakke i Line, skal straks starte på erman.
  Ha det supert til neste gang.
  Kos og klem

  • strikkehege sier:

   Høres ur som en 17.mai akkurat slik den skal være :) Nærmer seg veldig slutten på den rosa genseren nå, har nesten festet alle tråder, sydd sammen i sidene , strikket vrangborder. Så nå er det bare halsen igjen. Håper på å bli ferdig i morgen og å legge ut et innlegg med bilder. Vet fortsatt ikke helt hva neste prosjekt skal være. Kanskje jeg må drømme om det i natt?

   God natt, fra Greverud :)

 2. Kristine sier:

  Så bra at du koste deg <3 Det er så koselig med alle bunadene, syns jeg, og du er såååå fin i din! <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.