Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med sommergenser «Leila Hafzi».

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet onsdag 20. mai , 2015 kl. 15:09

Hei og god onsdag til dere alle. Her skinner solen akkurat nå, etter en dag i går med skikkelig dårlig vær. På formiddagen i går var det 5 grader og masse regn og vind. Ikke mye som minnet om vår akkurat da. Den store varmen kan vi ikke akkurat skryte av, 8 grader på morningen, men det hjelper jo på med litt sol.

Siden det ikke er så varmt ute har jeg sittet inne og montert, strikket hals og festet tråder på «Leila Hafzi» genseren.

IMG_6555IMG_6552IMG_6550

IMG_6554                         IMG_0169

Jeg strikket største størrelse og strikket med pinne nr 6 og 7. Valgte å strikke vrangborden på bolen 15 cm , fremfor 10 cm som det står i oppskriften.

Første gang jeg felte av i halsen, felte jeg for stramt. Derfor måtte jeg ta det opp og felle en gang til, litt løsere.

Er ganske fornøyd med resultatet men det hadde ikke gjort noe om genseren var litt videre. Ja ja, blir nok brukt masse uansett.

Så var det store spørsmålet: » hva skal strikkes nå?» Jeg har jo selvfølgelig Liverpooljakken, og nei den er ikke ferdig. Men det er så stort og varmt strikketøy. Har satt meg ett mål angående den jakken. I løpet av høsten SKAL den bli ferdig. Akkurat nå kjenner jeg at heller vil strikke noe lett og sommerlig.

Kanskje jeg må teste det grå garnet fra Riga? image

Det har jeg 400 gram av og jeg tror det skal holde til 2 sommertopper. Spørsmålet er om det blir litt kjedelig med ensfarvet topp.

Jeg har jo noe lyserosa «baby summer» bomullsgarn, fra Ice Yarn liggende.
Skjermbilde 2014-04-22 kl. 20.58.30

Tenke, tenke , tenke…..Hvis noe har noen forslag/tips/ oppskrift, mottas det med STOR takk.

Får kanskje strikke litt på Liverpooljakken så lenge, hvertfall inntil jeg har bestemt meg 100 %. Kan jo tenke ut neste prosjekt og strikke på en gang :)

Hvordan går det med deres prosjekt? Og hva med fremtidige?

Ønsker dere alle en fortsatt fin onsdag, så håper jeg at jeg har funnet ut hva mitt neste prosjekt skal være veldig snart.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Wow så lekker den blei. Vil tru den blir brukt ja. I Sandnes hefte bomull 1406 e det masse fint i sommerklær. Æ skal bli.a strikke modell 7. Var fem tima på jobb i garnbutikken i går og tok betalinga ut i garn…..
  Strikke på line jakke, snart ferdig med begge erman, så e det enkel montering etterpå.
  Liverpool jakken e sikkert tung og strikke på no – æsj…strikk heller til dæ sjøl!!!!
  Vi hadde regn i går og nydelig Solskinn i dag. Ikke strikka, men løst kryssord, sudoku og sovet i solstolen…..
  Ha en super dag

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg, og tuuuusen takk :) Har tittet på hefte på nettet nå, masse fint der, men garnet mitt er så mye tykkere. Tror pinne 5 -6. Litt usikker, tror jeg må sende butikken en mail å spørre. Høres ut som vi har omtrent samme vær, enda så langt fra hverandre vi bor. Og jobbe i garnbutikk må jo bare være heeeeelt supert. Det kan faktisk jeg også tenke meg. Men ikke så mange garnbutikker i nærheten akkurat, så spørs om det kan bli noe av en gang. men man skal aldri si aldri…kanskje en vakker dag :)

   Jeg får gruble videre. Ha en fin ettermiddag og kveld, klem

 2. Kristine sier:

  Genseren ble superfin! <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.