Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt prosjekt: «Arvingen» poncho !

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet mandag 17. august , 2015 kl. 21:44

Hei og god mandag til dere alle. Bloggnorge har for tiden tekniske problemer, håper dere ikke opplever de i like stor grad som meg. Håper det er i ferd med å ordne seg. Siden sist har jeg startet på nytt prosjekt. Jippi, det er alltid så morsomt. Mangler montering på Liverpool jakken, og den blir montert snart. Venter bare på litt dårligere vær. Frister ikke så mye å stitte inne ved symaskinen i det knallværet som er nå om dagen. Strandkjolen er heller ikke ferdig, men den blir det….snart :)

I dag har det igjen vært en fantastisk sommerdag, her i huset er vi (nesten) tilbake i vanlig modus igjen. Eldstemann startet studier på tirsdag og yngstejenta starter på sisteåret på videregående i morgen, i tillegg til at jeg denne uken har startet opp med formiddagstimer med Pilates på jobben. Men fortsatt her jeg heldigvis tid til å både nyte været og strikking.

Til ponchoen bruker jeg garnet som jeg bestilte på IceYarn her for litt siden sammen med en tråd garn jeg kjøpte i Lodz i Polen for akkurat ett år siden.

IMG_0379

IMG_4020

Det blir ganske fint sammen, blir en god og varm poncho. Håper det blir bra :)
IMG_0445

IMG_6979

IMG_0448
Ronja er også med, hun syns at jeg skal strikke litt mindre og heller kose med henne :)
IMG_0451
Lørdag kveld var mannen og jeg ute og koste oss på restaurant i Oslo. Knut hadde fått ett gavekort på restaurant. Vi hadde en del steder å velge mellom, og valgte å gå på Operaen. Det var så kjempebra. Nydelig mat og drikke, deilig vær og flott utsikt. Disse bildene er tatt fra bordet vårt.

IMG_0446

IMG_6985

Håper at dere også har hatt en fin helg og god start på uken. Fortsatt god mandag, og resten av uken.

Annonser

Kommentarer

 1. Siw Irene sier:

  Den restauranten har jeg og Aron vært på også. Kanongod mat ja. :D

  • strikkehege sier:

   Hei Siw, så koselig med kommentar fra deg på bloggen :) Ja, veldig bra der. Både god mat og drikke :) Klem

 2. Greta sier:

  Hei. Du har mange prosjekter på gang skjønner eg. Greit med langtidsprosjekter og kort tidsprosjekter. Eg liker å ha mange og varierte.
  Litt vemodig og litt godt når hausten er igang og alt kommer tilbake til det vante att.
  herlig med ein tur ut og bare kose seg. Dere ahr jo nok av resturanter å veglge i i oslo da. Håper du får ein fin dag og ei god ny uke

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan sveisan.
  For ei fantastisk utsikt fra restauranten. Regne med dåkker måillkosa dåkker.
  Ser flott ut fargen på ponchoen, men no må du altså få ferdig strandkjolen. Trur æ skal ha min på i barnebursdag i mårra….
  Deilig med hverdag igjen. Og få ongan i rett gjenge. Men dem va ikke enkel å få opp i mårrest…..
  Ellers nytes godværet til fulle. Russevarmen kom endelig
  Ha det supert til neste gang

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, og takk for koselig kommentar. Ja, gjett om vi kosa oss. En helt perfekt kveld. Må kanskje bli «flinkere» til å gå ut litt oftere. Tror poncho blir bra, alltid litt spennende når man bruker ett annet garn. Ok, strandkjolen skal bli ferdig, men kan ikke love jeg får brukt den sommeren i 2015. Så bra russervarmen kom, fint og sommervær her i sør også. Ikke så ofte det er fint vær i hele landet. Vi får håpe det holder en stund og nyte dagene som kommer. Kos deg med sol og strikk. Klemmer

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.