Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

2 årsdag for bloggen !

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 18. januar , 2016 kl. 16:46

Hei, 15. januar 2016 var det 2 år siden jeg startet å blogge, startet egentlig bare for å prøve om dette med blogging kunne være noe morsomt og noe som passet meg:) Og ja, det var det. Når jeg i tillegg får «betalt» i å ligge som nr 1 på bloggnorge sin toppliste, nesten hele 2015 og videre inn i 2016, er det jo enda mer morsomt.

Så tusen tusen takk til alle dere som tar turen innom her, jeg setter veldig stor pris på det :)

15. januar 2015 startet jeg med et lite prosjekt, planen var å legge 1 tier på ett syltetøyglass for hvert garnnøste jeg strikket. Har vel ikke «klart» helt å holde planen, men har nå prøvd sånn nogenlunde.

Har hatt opptelling i dag, og i glasset var det kr 3572,-, kanskje ikke like mye som jeg hadde håpet, men allikevel en ok sum. Noen av dere andre som gjorde det samme? Spennende å høre hvor mye penger det i så fall ble:)

Vinteren er fortsatt her og det er virkelig vakkert ute, rene postkortet, med hvit vakker snø på trærne og rimfrost på den store bjørka rett utenfor her :)
I helgen har det vært sol og blå himmel fra morgen til kveld, burde vel egentlig vært ute på skitur, men strikketøyet og sport på TV «veide» tyngre denne helgen. Kanskje neste helg?

IMG_0997

IMG_0999

IMG_1013

Det går jo ikke så veldig fort med kofta jeg strikker nå, men det har sin naturlige forklaring. Jeg strikker nå og da på litt andre ting også. Har akkurat strikket en mariuslue, sendte den i posten for noen dager siden. Den var til Helene som har bursdag i dag. Håper hun liker den og at den passer.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Ble veldig fornøyd med den, har også her brukt den «nye» teknikken. Men denne gangen «kastet» jeg med bunnfargen.

Et bilde av kofta til slutt, så dere også kan se at det går fremover, sakte men sikkert.
IMG_1015

Har dere vært på ski i helgen, eller har dere gjort som meg?
Som dere ser her er strikking bare VELDIG bra :)

IMG_7649

Ønsker dere alle en fin mandag videre og start på en ny uke :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei Hege.
  Bare innom for å gratulere med 2 årsdagen.
  Her i nord begynner kulda og slippe taket, endelig.
  Æ ligg syk, veeeldig syk, har ikke klart å strikke en hel erme på pinne 7, på 2-3 daga. Men æ satse på at influensaen slipp taket snart. Så dårlig no at æ trur æ har fått manneinfluensa.
  Klemmer fra mæ

  • strikkehege sier:

   Å , neiiii. Så dumt og kjedelig med sykdom, spesielt når man er så dårlig at man ikke orker å strikke. Føler virkelig med deg, Bente. Håper du føler deg mye bedre veldig snart. Virker som kulda slipper her i sør også nå, de snakker om underkjølt regn her på østlandet i morgen. Satser på at det ikke blir slik, vil gjerne ha litt mer vinter. Har planer om en skitur i løpet av helgen, men gidder ikke i plussgrader. Krya til deg, som de sier i Sverige. Stor god bedringsklem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.