Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

«SKAPPELSTRIKK» i startgropa!

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 29. mars , 2016 kl. 17:20

Hei og vel overstått påske, håper alle har hatt en fin ferie. Vi har som skrevet før vært hjemme, og været har ikke akkurat vært bra. Kunne ønsket meg noen flere dager med sol og utestrikk, men slik ble det ikke. Innestrikk ble det derimot.

12894549_10153888548590041_662326896_o
Her ser dere hvordan jeg ligger an med kjolen, har bestemt meg for å strikke den ganske lang, til ca midt på leggen, eller så langt jeg har garn til .

Siden jeg er ferdig med ermene er det bare å strikke ut med det garnet jeg har. Planen er å avslutte nederst med riller i lilla og blingtråd, slik som på slutten av ermene og i halsen. Kommer liksom ikke utenom denne blingen, syns det er bare så fint.

Som det står i overskriften så er det snart et nytt skappelprosjekt på pinnene. Planen er å strikke en «storm» genser til meg selv. Ble veldig fornøyd med genseren jeg strikket til Kristine, men jeg skal selvfølgelig ha andre farger.

Vet ikke om dere husker, men i høst var jeg på strikkefestivalen på Deichmann i Oslo. Der byttet jeg til meg 6 nøster med Faerytale. Det skal brukes nå.

12896426_10153888548810041_119249454_o
Fargen vet jeg har gått ut, og den er litt vanskelig å beskrive, men mørk petrol syns jeg beskriver fargen best.
Det skal jeg ha nederest på bolen foran og nederst på ermene, sammmen med denne:
12896219_10153888548750041_675433499_o

På resten av genseren skal jeg blande Faerytale med den nye printgarnet fra skappel/sandnesgarn i minialpakka.
12903999_10153888548690041_1605795745_o

Dette tror jeg kan bli veldig fint, håper jeg får nok garn til å strikke en løs hals også. Det er bare så praktisk og ikke minst fint.

12899392_10153888548625041_311171840_o 12894460_10153888548610041_1648792438_o

Minialpakkagarnet i petrol og print er selvfølgelig kjøpt på Kniplingen på Kolbotn. Anbefaler alle en tur innom der, masse deilig garn i alle mulige forskjellige farger, tykkelser og kvaliteter.

Har dere noen spennende prosjekter i vente, eller kanskje allerede på pinnene?

Førstkommende torsdag 31.mars og neste torsdag 7.april kl 17-19 er det kurs i butikken. Det er jeg som er kursholder og det er teknikken «Magic Loop» som skal læres bort. Den første kurskvelden er fullbooket men det er fortsatt plasser igjen 7.april, dersom du er interessert og bor i nærheten er det bare å melde seg på. Send melding via Kniplingens facebookside.

Fredag 1. april starter jeg å jobbe på Kniplingen. Jeg jobber fra 13-17, dette fordi jeg instruerer i Pilates 10.30 – 11.45. Kanskje vi sees?

Ønsker dere en fortsatt god tirsdag og start på uken, hører gjerne fra dere i en kommentar her på bloggen.

Forresten, takk til alle dere som er innom her, det er deres fortjeneste at jeg er nr 1 på blogglisten. Tusen takk :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei og vel overstått.
  Wow for ei fart på kjolen. Kjekt med top down, da kan du bare strikke «med det garnet du har». Ser ut sim det blir bra.
  Æ har starta på en genser i top down, med små pinna og mønster. Tenkte det va lurt å ha nåkka som ikke går så fort når æ no sitt her i Bodø.
  Va forresten på kjøpesenter i dag, og gjett ka den første butikken æ «gikk på» va? Riktig, byens nyeste og største garnbutikk….. Så no vet æ kor den e.
  Fine farga du har valgt til skappeln din. Æ har lagt min elsk på petrol og brent Orange for tia. Men den æ strikke no e i Dale vipe, farge 3864. Veldig fin glød i den, brunrød eller no sånt…æ e jo nesten fargeblind så æ kan ikke forklare fargen…
  Så bra at kursan dine e populær. Betyr vel at du har greie på det du hold på med, og ikke minst, kan lære bort.
  Skal du jobbe hvet dag på butikken? Regne med fredagen ikke kan komme fort nok.
  Og 1. plassen har du fordi du fortjener det!!.
  Kos dæ i sør så høres vi. Klem og klem

  • strikkehege sier:

   Hihi, takk. Vært mye dårlig vær i påsken, det syns på strikkinga. Så spennende med genser og mønster, i tillegg topdown, gleder meg til å se. Så flaks at du gikk rett på den garnbutikken, rart det der, akkurat som vinjar en innbygd radar😜😀😜. Takk , moro med kurs. Tror alle som har vært på kurs til nå har lært seg teknikken. Ikke så mye jobbing, noen timer hver fredag. Så får vi se hvordan det går😀. Tusen takk, det var koselig sagt. Vi snakkes snart. Klem fra sør.

 2. Ble så strikkemotivert av å se på bloggen. Flotte bilder og inspirerende tekst

  • strikkehege sier:

   Hei Gunn Magdalena. Så hyggelig, gleder meg å høre at jeg gir inspirasjon og strikkelyst. Lykke til med ditt prosjekt, og tusen takk for koselig kommentar. 😀😀😀

 3. Hanne sier:

  oi, du høres ut som en travel dame! Masse flott garn du viser her, jeg ble akkurat ferdig med mitt påske/krim strikk i går kveld, men må strikke en til, har tvillinger. Genser strikket i Faerytale, har strikket i dette garnet før og vil ikke si at jeg liker det noe særlig, ikke holder det seg fint heller, skal blogge om det neste gang og bli spennende å høre om andre sin erfaring med dette garnet… Happy Knitting!

  • strikkehege sier:

   Hei Hanne, så koselig å høre fra deg. Tvillinger, ja,er vel ganske så busy du også da😀. Har strikket «acnegenser» i iris/faerytale for en stund siden. Ble faktisk veldig fornøyd og genseren har holdt seg veldig bra. Men jeg «bruker» klær på en annen måte en dine tvillinger, vil jeg tro. Sluttet å leke for en god stund siden😀, vasker strikk også sjelden, holder stor sett å lufte plaggene. Forresten , så heldig du var som arvet garn. Lekker farge. Ønsker deg en fin onsdag videre.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.