Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fotball for alle penga :)

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet lørdag 15. mars , 2014 kl. 15:40

Noen tenker kanskje nå, hva i all verden har dette med strikking å gjøre? Og fotball har jo INGENTING med det å gjøre. Men når det kommer til utstyret så er det noe annet.

Her i huset har vi 2 som er over snittet interessert i fotball. Begge holde med Vålerenga, men av utenlandske lag er det ikke slik. Petter ( sønnen på 20 år) holder med Manchester United, mens Knut ( far i huset ) holder med Liverpool. I morgen,søndag, spiller disse to lagene mot hverandre. DA blir det nok liv i stua.

Knut viste meg en artikkel på liverpool.no i dag. Suarez, toppscorer i Liverpool og Premier Leauge skal i morgen spille med strikkede fotballsko. Dette måtte jeg jo blogge om :) Skoene kommer fra Adidas, og heter Samba Primeknit. Manager, Brendan Rodgers, syns det er ok så lenge han scorer mål. Så får vi bare se da, om strikkede sko gjør susen :) Jeg håper det. Strikking er jo bare bra :)

Skjermbilde 2014-03-15 kl. 15.44.00

Tenk om men etterhvert hadde sett strikkede fotballdrakter?

http://www.liverpool.no/Nyheter/-Samme-hva-han-spiller-i.aspx

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    spennende og kult <3

  2. strikkehege sier:

    :) , Ble seier til LIverpool, om det var de strikkede skoen er jeg usikker på ;)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.