Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hei på dere, snart strikkefestival i Oslo

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet torsdag 5. november , 2015 kl. 16:16

Hei alle sammen, som overskriften sier så er det strikkefestival i Oslo snart, nærmere bestemt førstkommende lørdag 7/11-15.
Jeg skal dit og har fått billett, den var gratis og kunne bestilles på nett. Siden det har vært stor pågang er det nå ingen billetter igjen, er derfor veldig glad for at jeg er en av de heldige som fikk.

Festivalen består av mange forskjellig «workshopper» av forskjellige slag, men jeg har ikke kjøpt billett til noen av de. Det vil også være mulig å ha med restegarn og bytte til seg annet garn, så det har jeg planer om å gjøre. Blir spennende å se hva jeg kan bytte til. Det vil være forskjellige produsenter ( små og store, tror jeg ) som man kan kjøpe garn hos. Håper de har «festivalpriser».

Ellers skal strikketøyet medbringes, så strikking blir også, garantert. Drar sammen med en strikkevenninne, planen er også å innta lunch med litt godt drikke også. Gleder meg masse til denne dagen, kanskje noen av dere skal?

Ellers går det i vottestrikk om dagen. Strikker Mariusvotter til den store gullmedaljen. Toving også, selvfølgelig. «Morsomt» er det, for selvom jeg vasker på samme program og med samme håndkle, blir det ikke likt. Men brukanes blir nok alle par.

IMG_0737 IMG_0738

IMG_0739

IMG_0740 IMG_0741

Som dere kan se har det blitt noen par, og jeg er ikke ferdig enda :)

Kan anbefale dere andre også strikke disse, det går fort, det blir fint ( syns jeg hvertfall da ) og veldig varme og gode.

Vottene strikker jeg i PT3 fra Rauma og Fritidsgarn fra Sandnes Garn, hvilket garn jeg bruker går om hverandre, blander fritt kun utfra hvilken farge jeg ønsker. Jeg strikker vottene på pinnenr 7, siden jeg strikker litt hardt.
Her har dere link til oppskrift : http://www.sandnesgarn.no/media/publicfiles/900-kit_93__Marius-tova-votter-voksen.pdf

Ønsker dere alle en super torsdag kveld, rapport fra strikkefestivalen kommer i neste innlegg :) Ha det bra, så lenge :)

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Sååå flotte votter Hege. Tenker at mange heldige får myke pakker til jul :)
  Ha en riktig fin tur på strikkefestivalen til helgen. Mange klemmer

 2. Bente Solskinn sier:

  Heisan på en sein lørdagskveld. Æ e ikke den kjappeste om dagan…. No har du jo allerede vært på festival og hatt det bare fint etter som æ har skjønt. Blir jo litt misunnelig da, særlig den garnbyttinga kunne æ tenkt mæ.
  Flott votta du lage. Bruke du både pt3 og fritidsgarn i samme vott? Æ e litt redd for sånn blanding, litt pyse æ. Men hvis du gjør det skal æ sannelig prøve æ og.
  Ellers e det strikking og vente vente vente på at snøen skal komme. E så svart og mørkt ute no.
  Ha ei fortsatt flott helg.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei, Bente :) Da var det blitt søndag, og senere i dag kommer det ett nytt innlegg og strikkefestivalen. Men jeg det var ganske bra. Og tusen takk, vottene er jo kjempeenkle. Tykt garn og tykke pinner, så det går jo ganske fort også. Jeg bruker PT3 og Fritidsgarn om hverandre, og det går veldig fint. Så det kan du trygt gjøre du også. Har akkurat vært ute og gått i det nydelige været vi har her i dag. Fortsatt mildt, og det ser ut som det er lenge til snøen kommer. Håper du får en strålende søndag. Stor klem :)

 3. Kristine sier:

  Vottene er kjempefine, du er så flink!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.