Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nye muligheter. Kjøpt bladet «Juleideer» fra Familen i dag :)

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 13. oktober , 2014 kl. 18:45

Da var det mandag igjen, og en ny uke står for døren. I dag har jeg kjøpt første «juleblad», Familiens Juleideer. Hadde nok ikke kjøpt det hvis ikke Helene hadde «reklamert» så bra for det før idag. Takk skal du ha!

IMG_4623

Her er det mange oppskrifter på ting som kan strikkes, broderes, hekles og sy. Har både symaskin, heklenåler og strikke utstyr, og må jo innrømme at det er sistnevnte som jeg er mest glad i. Symaskinen er jeg liksom ikke helt venn med. Men en dag, skal jeg virkelig prøve å sy noe.

I bladet er det det som omhandler strikk som fenger meg mest :)Og noe av det tenkte jeg å dele med dere

IMG_4627

Syntes disse vottene var fine, litt julete i farvene, men man kan jo strikke de i alle farver.

I tillegg til vottene var det oppskrift på en florlett poncho, den syns jeg var skikkelig fin.

IMG_4628

En helt annen bruk av denne Ponchoen enn den jeg allerede har. Så kanskje dette er ett fremtidig prosjekt? Time will show :)

Ellers var det forresten noe heklegreier som jeg kanskje må prøve meg på. Fine lyslykter syns jeg.

 

IMG_4630

Er ikke akkurat noe heklemenneske, men dette skal jeg klar, tror jeg :)

Her er også en ting man kan lage som f.eks julegave til andre, eller bare til seg selv. Grytekluter strikket på rundpinne. Skal jeg lage det blir det ikke med nisse/jule motiv. Men noe som kan brukes året rundt. En på strikkekafèen har strikket noe lignende og de var knallfine.

IMG_4629

 

Ønsker alle en fortsatt fin mandag, veldig koselig hvis dere legger igjen en kommentar!

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Så mye fint ❤️ og du får til alt du vil!

  2. Helena sier:

    Gryteklutene med snømannen likte jeg. Min mor, som ser dårlig, har strikket over 100 par grytekluter, dobble, og gitt til Røde Kors.

  3. Hege wiik sier:

    Wow, det var mange. Jeg er imponert :). Vi sees kanskje på strikkekafe idag?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.