Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med første «Acnegenser» :))))

Kategori: Strikk og lignende | 11 kommentarer » - Skrevet tirsdag 6. mai , 2014 kl. 19:38

God tirsdag til dere alle. Da er jeg ferdig med første «Acnegenser». De er strikket i Faerytal ( det rosa ) og Suri. Strikket størrelse L, og brukte underkant av 3 nøster av hvert nøste.Så da begynner jeg å neste. Har kjøpt garn til to gensere til, så det er bare å strikke på :).

Siden det er tilbud på Drops garn i mai, 35 %, skal jeg nå strikke i Alpaka Silk Brushed. Ble anbefalt dette av Line på Kniplingen på Kolbotn. Blir spennende. Garnkostnaden blir jo nesten ingenting :)

bilde 3bilde 2bilde 1bilde 2

Annonser

Kommentarer

 1. Anette sier:

  Hvor kjøpte du garnet, var det på Kolbotn?

  • strikkehege sier:

   Ja, Anette. Garnet kjøpte jeg på Kniplingen på Kolbotn. Ligger der hvor Gunilla lå før. Vis a vis DNB :)

 2. Anette sier:

  Genseren ble lekker ;)

 3. strikkehege sier:

  Tusen takk Anette:) Tror dette kan bli en favoritt :D

 4. Kristine sier:

  Superfin ❤️

 5. strikkehege sier:

  Tusen takk Kristine <3, og takk for at du hjelpe meg med å ta bilder. Nå er jeg igang med neste genser :)

 6. Bente sier:

  Flotte farger og veldig fin genser :-)

 7. strikkehege sier:

  Tusen takk , Bente. Ble veldig fornøyd <3

 8. Hilde sier:

  Hei.
  Ser du har strikket flere fine acne gensere i forskjellige garn typer. Jeg er ikke så dreven, men skal til å begynne på acne genser til meg selv. Kjøpte faerytale garn i går, og syns det klør litt når jeg legger det mot halsen. Hva er din erfaring med de typene du har strikket, og hvilket garn vil du anbefale en «nybegynner» med klø-angst å bruke. Vurderer å bytte garnet til alpaca silk brushed? Tusen takk for at du gidder å svare meg…:) :) <

  • strikkehege sier:

   Hei Hilde :)
   Som du sier har jeg strikket i begge garntyper, jeg har strikket i Faerytale til meg selv. Nå har ikke jeg «klø-angst» så jeg syns ikke det garnet klør. Alpakka silk brushed er bittelitt tynnere. Så strikker du med det garnet blir genseren litt luftigere. Siden du er nybegynner, ville jeg nok anbefalt det billigste garnet. Da blir kostnaden betydelig mindre. Ingen av de jeg har strikket genseren til, syns den klør. Har strikket til 4 i begge garntyper.Vet ikke om dette gjorde deg noe «klokere». Ha en fortsatt strålende dag. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.