Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikker videre på rosa pung i perlestrikk

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 28. juni , 2014 kl. 17:35

Etter at jeg ble ferdig med den hvite pungen m/fletter, startet jeg på en ny. Denne gangen i perlestrikk i lyserosa. Bruker noe garn jeg hadde fra før. Kjøpte for ganske lenge siden myyyye garn fra drops. Tror det heter noe som Drops loves you. Det var veldig billig, så jeg nærmest hamstret:). Det er ett tykt garn, som Kristine bl. a har strikket ett skjerf av.

La opp litt flere masker enn til forrige pung, siden den ble litt liten. Bruker samme pinner. Hadde nok ikke trengt flere masker, så jeg er spent på hvordan resultatet blir. Kjøpte ny veskelås på Panduro. Nå har jeg også bestilt noen på nettet. Det var ganske billig. Er spent på når de kommer og hvordan de er.

Planen er at denne også skal fóres. Hmm, lurer på om jeg bør felle noe masker før jeg feller av, tenke,tenke, tenke…..

Her er bilde av fóret.
IMG_0048

IMG_3417

IMG_0034

Kjøpte meg en ny strikkekurv for ikke så lenge siden. Lyst til å vise den, syns den var så søt :) Kjøpt på Europris.

IMG_0050

IMG_0038

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Blir nok bra. Så søt kurv med rosa fôr <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.