Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fikset litt på halsen på jakken

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 27. september , 2014 kl. 21:56

Da har jeg fikset litt på jakken, syns det ble finere. I går kveld sydde på knappene. Det var ikke så lurt. Litt trøtt og litt mørk og resultatet ble skeivt.

Så da var det bare å gjøre det på nytt i dag. Heklet også rundt halsen i går, men syns det ble litt «lite». Derfor heklet jeg litt mer i dag. Syns det ble bra. Så nå er det bare lommer igjen. Har såvidt startet med første, så da blir jeg vel ferdig i morgen.

IMG_4313

IMG_4314

IMG_4315

I dag har vi hatt oksemørbrad (biff ) til middag. Bakt søtpotet og grønnsaker som tilbehør. Kan anbefale bakt søtpotet. Deles i to, legg på en klatt smør og riv litt muskatnøtt over.

Fant en morsom søtpotet i butikken, måtte bare ta bilde.

IMG_4316

Hi hi,

Fortsatt god lørdagskveld til dere alle.

Annonser

Kommentarer

 1. Helena sier:

  Har en tenåring som har lyst på søtpotet. Hvor lenge har du den i ovnen? Gikk forbi Kniplingen og så at det var fullt på onsdagen. Begynner på yoga istedet neste uke.
  Vet du om noen som går tur sammen med sine hunder i Oppegård? Har en whippet på 7 måneder.

  • strikkehege sier:

   Hei Helena.
   Jeg deler søtpoteten i to, pakker inn i aluminiumsfolie slik at snittflaten er fri. Deretter har jeg på en klatt smør, og river muskatnøtt på toppen. Kommer litt an på hvor stor poteten er, men 2 – 2,5 time pleier jeg ( omtrent som an vanlig bakt potet ) å ha den i ovnen. Lykke til, håper det smaker.

   Ja det er blitt veldig mange på strikkekafé, første onsdag i måneden er det planlagt strikkekafé på kvelden på en café i Oslo. Hvis du blir medlem på Kniplingens FB side tror jeg det kommer info om det der. https://www.facebook.com/groups/288596141210701/?fref=ts

   Såvidt jeg vet er det ikke noe organisert rundt hundelufting her i Oppegård, men kan jo være noe jeg ikke vet om . Jeg har også hund, men hun er litt sær. Så vi pleier å gå alene. Kan jeg spørre hvor i Oppegård du bor?

 2. Marit Stokka sier:

  Det blir en fin jakke. Middagen hørtes god ut. Her ble det lammebiff og fløtegratinerte poteter. Ønsker deg en fin søndag.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Marit :) Og ja, middagen ble veldig god :)Lammebiff og fløtegratinerte poteter hørtes også deilig ut da :) Ha en fin søndag du også!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.