Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fredag, vår i luften og «minstejenta» er 20 år i dag!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet fredag 18. mars , 2016 kl. 16:41

Hei til dere alle sammen! Vi skriver 18. mars i dag og for 20 år siden kom «minstejenta» Kristine til verden. Tenk 20 år!!! Hvor ble alle årene av?

Noe stor familiefest blir det ikke, men litt feiring her i heimen har vi jo. Når innlegget skrives har det enda ikke vært gaveoverekkelse, «bursdagsbarnet» er fortsatt på skolen. Men innlegge blir publisert etter gavene er gitt og pakket opp.

Må si jeg er litt spent på hvordan reaksjonen hennes er. Hun har jo hatt noen ønsker og noe av det har blitt kjøpt. Men vi har også kjøpt andre ting.

Hun får Bose Soundlink ( med minijack kabel for tilkobling uten bluetooth ) , bukse fra Bik Bok, SportsBH, hårstrikker, og hun «slipper» selvfølgelig ikke unna hjemmestrikk :) . Hun ønsket seg strikket ørevarmer, så det får hun jo. Denne ørevarmeren er faktisk 1. utgave av ørevarmeren jeg designet for Kniplingen.

I tillegg måtte det strikkes mer. Har smugstrikket nå i 10 dager en slags skappelvariant. Jeg har brukt oppskriften «Storm» men i litt andre farger. Har siden messa på Lillestrøm ventet på det nye garnet fra Skappel og Sandnes, print. 8. mars kom det endelig i favorittbutikken, Kniplingen. Var ikke sen om å kjøpe. Har blandet Suri 3355 og Minialpakka 3355 også fra Sandnes nederst på bolen og ermene. På resten av genseren har jeg brukt Suri 3355 og Print Minialpakka 2173.

IMG_1473

Processed with MOLDIV

Ble veldig fornøyd med denne, håper Kristine også blir det :)
Minste størrelse i oppskriften er S/M , men siden Kristine er en XS/S valgte jeg å «regne» meg ned til en størrelse i oppskriften.

Nå gjenstår det bare å se om den passer.

Ellers er det kanskje noen av dere som starter påskeferie idag? Her i huset starter «barna» med ferien i dag, jeg har siste Pilatestime før påske på mandag kveld. Blir deilig med noen dager med fri. Håper på sol og mulig for å strikke og sole meg. Hva som skal strikkes er heller usikkert, er  ferdig med den «fargerike» vesten, bare å sy i 2 knapper som gjenstår. Den er strikket i garn jeg kjøpte i Riga forrige vår, heldigvid hadde jeg nok garn. Det lille nøste til høyre i bildet er det som er igjen.

12071767_10153851233785041_104628149_n

 

 

Hvordan er det med dere? Har dere noe «påskestrikk» på gang?

Ønsker dere alle en super fredag, venter litt med å ønske god påske :)

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Gratulerer så mye til Kristine fra meg. Så fint at du rakk å bli ferdig med gaven hennes😉 og tenker hun ble kjempefornøyd 😃 Håper dere har hatt en fin dag med bursdagsfeiring. Klemmer fra meg😊

  • strikkehege sier:

   Hei Anne, og tusen takk. Ja, ang . genseren ble jeg ferdig på torsdag, heldigvis. Trodde ikke jeg skulle rekke det. Hun var veldig fornøyd med gavene.😍. Siden jeg er ferdig med vesten også, blir det en tur på Kniplingen på mandag og kjøpe mer garn.😜. Snart er det jo Spania for dere, det blir digg det☀️☀️☀️. Vi snakkes vel før det, hvis ikke gooood tur.

 2. Bente Solskinn sier:

  God kveld i bursdagsstua.
  Gratulerer med flott 20 åring. For nån flotte gava ho får. E veldig spent på om gensern passe. Og så fin som den e så like ho den garantert.
  Digge vesten din. Så hvis du skrible ned ei oppskrift til mæ så blir æ hoppende glad 😁. Som påskeharen…..
  Siri tok påskeferie i dag, mens gutta ikke kommer før tirsdag kveld. Siden dem må returnere allerede mandag formiddag så blir det ei litt for kort påske for oss. Men forhåpentligvis får vi oss nån daga på hytta
  Strikking ja…. Strikke påskeharekurva no om dagan. 2 i gave, 4 til familien og så skal æ strikke en påskefrøken snopepose til mæ sjøl 🌞.
  Å her lave det ned. Traktor 2 ggr i dag, æ har måkka 1 gang. Burde vært ute å måkka no, men æ tar det i mårra. Har sikkert kommet 70 cm på 3-4 daga. Typisk når Vidar e borte. Men men, æ får både frisk luft og trim
  Ha en super kveld og ei flott helg.
  Klemmer

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, og tusen takk for koselig melding. Genseren passet perfekt, er du medlem på fb gruppa Kniplingen ? Hun la ut bilde der i går😀. Jeg skal selvfølgelig skrible ned oppskrift på vesten, prøver å få det gjort i løpet av helgen. Sender til deg på Mail. Og tusen takk. Så koselig at dere får noen dager sammen, da blir det påske i heimen. Håper dere får dere noen dager på hytta, alltid digg å reise bort litt. Har sett påskeharekurvene dine på fb, så utrolig søte. Herregud, for et snøvær dere har, håper det har gitt seg nå. Her skinner solen fra nydelig blå himmel, 6 grader. Vi får nyte mens vi kan. Er visst meldt kaldere vær til uka. Ja ja, du får ta det med godt humør, og gratis trening får du jo også. Nå er der ut å handle inn mat til helgen, vi snakkes. Stor klem til deg og ha en fin dag og helg 😍

   • Bente Solskinn sier:

    Mårn i finværet.
    Her e det 5 kalde, delvis skyet og fare for mere snø. Har kommet ihvertfall 30 cm siden kl 1900 i går. Så har skrea gått av taket…. Veranda, som va fri for snø i går må nok måkkes igjen i dag. Og vi har stooor gårdsplass som e full av snø og «ting fra taket». Blir trim og friskluft i dag og. Må bare time det med sporten….
    Har bedt om å bli medlem på kniplingen. Haster ikke, men gjerne ha oppskrift på vesten snille du.
    Ha en fin og snøfri dag

    • strikkehege sier:

     Hei, Bente☀️. Såpass ja, det var mye, og så sent😖. Nå er det jo vår, men det tar vel litt tid for dere i nord får den følelsen. Håper på mildvær og snøsmelting snart. Masse trim blir det jo da, det er jo bra. Har godkjent deg på fb gruppen, og oppskrift kommer😍

 3. Kristine sier:

  Tusen takk for alle de fine gavene! Genseren var kjempefin, og den er sååå myk og god :) Du er så flink, snill og god! Blir bra med påsekferie og forhåpentligvis fint vær. Love you <3

  • strikkehege sier:

   Bare hyggelig, Kristine❤️. Glad genseren passet og falt i smak. Vi satser på ☀️ og masse utekos i påsken. Love u❤️❤️❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.