Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikk og helg , super kombinasjon.

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 12. mars , 2016 kl. 13:24

Hei alle sammen. Da var det jammen helg igjen. I går ble det vm-gull for skiskytterjentene. De vant og det var superspennende å følge de på TV. Med var selvfølgelig strikktøyet. I dag er det gutta sin tur, jeg er klar,er du?

Som jeg skrev i forrige innlegg er jeg ferdig med designene i Puno og Beo ferdig. Det er nå for salg i «pakker» på Kniplingen på Kolbotn.
12804221_10153805122335041_1248084473_n

Pulsvanter : Kr 219,-

 

12822095_10153815378695041_128693057_n

Ørevarmer: Kr 219,-

 

12822236_10153808365540041_1428787819_n

Leggvarmere: Kr 319,-

Garnet som er brukt er Puno og Beo, så «plaggene» er utrolig deilige å ha på.

Pakkene innholder oppskrift pluss garn. Smarte «pakker» å ha med på påsketur, tar liten plass og ganske enkel oppskrift. Løp og kjøp!

Ellers strikkes det på vest i printgarn fra Riga. Blir nok snart noe nytt også, blir ikke overrasket hvis det blir print i minialpakka eller Lama fra Sandnes.

Har dere sett det garnet enda? De er bare så utrolig fine. De kommer kun i 2 forskjellige farger ( hvis jeg ikke tar helt feil) men når man blander de med Suri eller annet «pusegarn» blir mulighetene så utrolig mange.

IMG_7702

Som dere ser til venstre på bilde er det brukt minialpakka Print i den lyse fargen. Alle «lappene» dere ser er lagd med det printgarnet blandet med Suri i forskjellige farger. Til høyre er det det samme men med den mørke varianten. Dette garnet har allerede kommet hos Kniplingen, så det er bare å ta turen innom hvis du er i nærheten.

Fra 1. april skal jeg starte å jobbe litt på Kniplingen, og gjett om jeg gleder meg til det. Gleder meg til å jobbe med garn og tilbehør samt å lære masse nytt. Heldige meg:)

Det nærmer seg skiskytterstafett, jeg finner frem strikketøy og gjør meg klar. Heia Norge! Ønsker dere alle en super lørdag og en fin helg.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så flink du er! Blir spennende med jobb på Kniplingen, der har du mye å komme med :)

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for koselig kommentar Kristine. Blir veldig spennende, og takk men har nok enda mer å lære 😍😀😘.

 2. Bente Solskinn sier:

  Mårn og vel overstått helg.
  E jo nesten helt utslitt av all sportn og medaljesankinga…. Supre utøvera vi har, velfortjente medalja spør du mæ.
  Nydelige ting du har laga strikkekit til. Dem ser så utrulig myke og gode ut. Blir gøy å jobbe med garn vil æ tru, blir jo nesten som å være i en pengebinge.
  Den vesten du strikke synes æ e rålekker, finnes det oppskrift på den?
  Æ e fetdig med min genser i kitten mohair. Må bare fikse litt på kanten nede som rulle sæ opp. Hekle en omgang kanskje?
  Våkna i natt og måtte opp en tur. Og der, foran kattedoen, lå det no som så så ut som ei røyskatt. Halvspist….. Da va det bare og plukke opp og vaske. Æsj…. Ja og så fikk æ omgangssyke, begge veie, juhu.
  Du får ha en super dag så høres vi.
  Stor klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Ja, dor en helg, godt vi kan sitte i sofaen å se på, selvom det også kan være slitsomt nok, som du sier😜. Tusen takk, ang strikkekit og vest, vesten bruker jeg litt herfra og derfra,så ikke noe konkret oppskrift. Men hvis du vil, kan kan jeg sikkert «snekre» sammen en til deg. Strikker i garn fra Riga, så vet ikke om finner noe tilsvarende her til lands. Gleder meg skikkelig til å starte på Kniplingen, kommer til å ha det «som plommen i egget » der, med masse deilig garn og ikke minst med de andre som jobber der.
   Den genseren i kitten mohair har gått skikkelig fort da, er ikke lenge siden du startet på den. Gleder meg til å se. Ang kanten, det hjelper ikke å dampe den da?

   Uff , halvspist røyskatt hørtes ikke bra ut, heller ikke omgangssyken. Håper formen er bedre nå, og at det værste er over. Ha en så fin dag du kan, etter en slik natt. Stor klem til deg😍

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.