Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Endelig vår med sol og blå himmel

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 4. mai , 2016 kl. 15:59

Hei til alle dere og en riktig god onsdag. I morgen er det Kr.himmelfartsdag så kanskje mange av dere har fri fredag og starter helgen allerede i dag? Det gjør ikke jeg, skal ha Pilates i kveld og jobbe i garnbutikken Kniplingen fredag og lørdag. Men det er noe jeg liker og trives med veldig godt, så jeg gleder meg til det.

Endelig har vi fått vår her på Greverud også. Ikke kjempevarmt i luften, men i solen helt nydelig. Har heldigvis hatt tid til å nyte det litt og sittet ute i shorts og bikinioverdel og strikket. Kjekt å venne kropp og hud på sol og varme, søndag reiser jeg jo til Spania. Det gleder jeg meg veldig til.

Siden jeg blogget sist har jeg kjøpt meg en lampe. Her i stua vår blir det litt mørkt når det blir kveld og det blir mørkt ute. Noen ganer bruker jeg derfor hodelykt når jeg strikker. Ikke alltid så behagelig for de jeg er sammen med. Nå er det slutt på det. Se her :
13152815_10153970697860041_1316602353_n

13162079_10153970713405041_1257991319_n-2

13170025_10153970681720041_2099078501_o

Her ser dere forstørrelsesglasset og lyset i bruk :)

Håndarbeidslampe, kjøpt på Kniplingen. Ønsker du å kjøpe, kan den bestilles der. Pris kr 1999,- og den er verdt hver eneste krone. Fantastisk lys og forstørrelsesglass i tillegg. Den kan kobles til strøm, men kan også beyttes med batteri. Øverste del av lampen er fleksibel og kan bøyes alle veier.

Nå er det slutt på å «knote» i mørket for min del.

For noen dager siden kom jeg «over» en morsom t-skjorte på facebook. Den måtte jeg jo bare bestille.

13128761_10153970681330041_1444531390_o

Morsom, ikke sant? den skal jeg ha på meg på jobben på fredag :)

Ellers går det i bestillingsstrikk her om dagen. Har holdt på med det de siste 2-3 ukene, så jeg har derfor ikke startet på koften min enda. Men nå er det ikke sååååå mye igjen, tror ikke jeg blir ferdig før jeg drar til Spania, men kanskje til 17.mai? Vi får se.

Ønsker dere en super dag videre :)

13152839_10153970682380041_2134491642_n

 

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Hei Hege. Lenge siden sist nå. Ser at du er fullt opptatt med strikking og gleder meg alltid å se alle ferdige prosjekt. Superflott kofte du skal lage. Mye jobb men du har jo aldring vært redd for store prosjekter. Ønsker deg en flott tur til soliga deilige Spania😃👍☀️

  • strikkehege sier:

   Hei Anne, je her går det i ett😜. Fra det ene strikkeprosjektet etter det andre. Gleder meg skikkelig til å starte på på kofta, ikke noe lite prosjekt,men kofte kan jo brukes året rundt, så jeg har god tid. Ikke så lenge før dere skal til Spanina heller, håper vi får til å være der samtidig i sommer. Klem😀

 2. Casper sier:

  Hej, sikkert en fin blog du har here! Jeg arbejder for http://www.woolspire.com og vil gerne komme i kontakt med dig ( det drejer sig om mulig fremtidig sammenarbejde). Er det muligt for dig at skrive til blog@woolspire.com?

  Mvh.
  Casper

 3. Bente Solskinn sier:

  Mårn mårn 🌞.
  Vår ja. 5 grader og regn e det vi kan kose oss med om dagan. Men vi har jo hatt solfylte, om ikke så varme, daga for ikke lenge siden. Og no trengte vegetasjon litt vann, det spretter villig vekk på trærne, så vi får faktisk ganske grønn17.mai i år.
  Her skulle vi endelig bli fulltallig, men jommen va det ikke denne uka Vidar skulle på kurs… Avgårde søndag, hjem fredag kveld og så vakt søndag. Og onsdag drar Petter ned igjen.
  Heldig e dem som får dæ til «strikkedame». Flink e du og veldig pent strikke du. Ikke rart du får oppdrag.
  Vet du, æ har ei gammel, gammel såkalt tivolilampe i kroken min. Og den gir et utrulig godt lys til å strikke i. Men skjerman, alle 3, har fått hull, så æ må nok få trekt dem om.
  Kos dåkker i varme Spania, du og Knut. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente! Takk for koselig kommentar på bloggen, alltid så hyggelig å høre fra deg. Kjedelig med regn og så lave temperaturer da, men som du sier trenger jo vegetasjonen sitt nå og da. Håper dere får en grønn og fin 17. mai uten regn. Så kjedelig at Vidar skulle på jobb da, men sikkert godt uansett å hatt Petter hjemme.

   Tusen takk, håper mottaker blir fornøyd. Alltid spennende når man strikker for andre. Høres ut som en gammel traver, den lampa :) Nye trekk ja, kanskje du kan strikke noen? Vi har nå kommet hjem fra Spania, selvom været ikke viste seg fra den beste siden så har vi kost oss. De siste to dagen var på stranda. Kommer et innlegg om det snart :) Kos deg i Pinsehelgen, vi snakkes vel før 17.mai? Klem fra sør.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.