Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Tusen takk !

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 8. september , 2016 kl. 09:43

Hei alle sammen, tusen takk for at dere titter innom bloggen min. Takket være dere har jeg klart og krype opp på første plass på bloggnorge igjen. JUHUU:) :) :)

Har vært noen uker jeg har vært på tredje- og andreplass. Ikke så rart kanskje, har jo hatt ferie og da er det ikke så mye blogging. Nå er ferien over og jeg er godt i gang med nye prosjekter.

Det nærmer seg virkelig slutten på den lange Sagavollkofta. Ble ferdig med å strikke den siste ermen på tirsdag, så nå gjenstår det kun å strikke knappestolper og montere. 14249223_10154279138870041_590521992_n

14248901_10154279138915041_253514337_n

14249363_10154279138880041_497205104_n

I tillegg vil jeg prøve å finne et fint bånd som kan dekke sårkanten etter oppklipping. Og det finner jeg helt sikkert på Kniplingen. Vet jo sånn nogenlunde hva vi har, så jeg tror jeg har bestemt meg for hvilket.

Koften er strikket Finull fra Rauma, og oppskrift er å finne i Kofteboken 2. Boken er for tiden til 1/2 pris på Kniplingen:). Det er så utrolig mange fine farger i dette garnet, så det måtte bare bli det.

Nå er jeg såvidt i gang med neste prosjekt. Og tro det eller ei, det er faktisk bursdag/julepresang. Tror aldri jeg har startet så tidlig før. Skal strikke 2 Mariusgensere med rundstrikk. Det er til min nevø og niese, tvillinger som blir 10 år 30.okt. Strikker de i Merinoull fra Sandnes, da blir det 100 % kløfritt.

14249312_10154279151840041_1465281639_n

Så får jeg se, blir de ferdige til bursdag eller jul?

De skal strikkes i str 12 år, men litt lenger. Som dere ser er bunnfargen hvit, mønster skal være i blått med rødt på toppen. Blir lekkert det :) Husker mamma strikket i samme farger til min datter for mange år siden. Genseren er for lengst vokst fra, men den ligger like pen i skuffen nede. Kanskje noe for eventuell neste generasjon? Uansett koselig å ta vare på, spesielt siden jeg mistet mamma i 2009.

I morgen skal jeg faktisk på tur. Turen går til Trondheim. Der skal Knut og jeg besøke «yngstemann». Kristine flyttet 11.august og har startet på Industriell Kjemi og Bioteknologi på NTNU. Gleder oss veldig til å besøke henne. Hun bor i kollektiv sammen 5 andre jenter så Knut jeg tar inn på hotell. Blir jo en liten ferie dette også.

Vi skal bo på Clarion Hotell Bakeriet, vi er nemlig så heldige at vår niese Anette jobber i Choice. Hun stiller opp og bestiller rom til vennepris. Heldige er vi. Flyet vårt går kl 10.20 i morgen fra Gardermoen, Petter er så grei å kjører oss. Vi skal jo ha med litt oppover, vinterklær o.l. til Kristine.

Ønsker dere alle en sommerlig fin dag fra Greverud,noen av dere er sikkert godt i gang med julepresanger allerede? Klarer liksom ikke tenke så mye på det jeg når det fortsatt er sommervær ute. Nyt dagen med eller uten strikk. Snart er det helg :)

Annonser

Kommentarer

 1. Gratulere! Imponert at det er mulig med alle de flinke bloggere der ute, lykke til! Håper du leser min!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Hanne. Og ja, skikkelig moro, og at det er såpass interesse for strikking er såååå bra. 💕. Skal ta en tur innom bloggen din nå, ha en fortsatt super helg. 😀

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Mårn igjen….
  Gratulerer med 1.plass. E då koselig å lese bloggen din, så æ skjønne du ligg på topp 🔝.
  Blir godt å få ferdig kofta no når høsten sett inn. Ja det gjør den ihvertfall her med 5-6 «varme» og øsepøse ☔.
  Regne med det va godt å besøke snuppa i helga ja. Må være spennende å se korsn ho har det, lsaangt unna mamman sin.
  Jul ja. Har spurt ho Siri om, og ka, vi skal strikke til veninner i julegave. Og ho e i tenkeboksen. Trur ellers ikke det blir så mye strikk i gaver i år.
  Ha en superduper dag der nede.

  • strikkehege sier:

   Hei og tusen takk for koselig kommentar på innlegget mitt😀. Ser ut som jeg fortsatt har litt tid før høste kommer hit i sør, men ja den lange kofta blir deilig utover. Dette været kan ikke vare evig. Trondheim var veldig koselig. Kommer et blogginnlegg om turen dit. Snuppe har det bra og trives godt, det er bra for mammahjertet å se. Håper været hos deg bedrer seg og at det hvertfall ikke regner, er sååååå kjedelig vær. Vet ikke om det blir så mye julegavestrikk her heller men noe blir det nok. Er jo mulig jeg må «følge opp» i forhold til julen 2015. Ha en super dag, og igjen tusen takk for at du både leser og kommenterer bloggen min. Stor klem fra sør❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.