Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mariusstrikk og peiskos

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet fredag 14. oktober , 2016 kl. 09:26

Hei og god fredag til dere alle. Snart helg, her skal helgen brukes til å rydde vekk sommeren fra hagen hvis det ikke regner og navnefest til vår nieses lille sønn på søndagen. Men først er det Pilates og jobbing på Kniplingen. Blir helt sikkert tid til strikking denne helgen også. I dag var det kjølig i huset når vi stod opp, så det ble det fyr på peisen, for første gang siden sommeren. Deilig, bare så koselig å se og kjenne varmen fra de flammene.

image1

På Kniplingen har vi nå fått inn alle farger av Børstet Alpakka fra Sandnes Garn, det er bare så lekkert. Siden det er litt tykkere en de fleste andre «pusegarn» kan man strikke med en tråd av dette. Anbefaler alle en tur innom, garnet må sees og kjennes på.

Jeg har den siste tiden strikket på flere prosjekter. Holder fortsatt på med Mariusgensere, er ferdig med en og godt i gang med den andre.

image3

image4

image5

Disse skal være ferdig om en drøy uke, så jeg håper jeg rekker.

Det andre som jeg strikker på kommer det bilde av senere. Etter Mariusgenseren er det er kjolestrikk på gang. Den skal strikkes med 1 tråd suri og en tråd inca alpakka. Sistnevnte fra Rauma. Gleder meg til å komme igang med det.

Ellers bør jeg vel begynne å tenke julegaver snart? Pleier sjelden å være tidlig ute med det, men skal de strikkes er det vel snart på tide? Tror det ikke blir så mye strikke denne julen, men vi får se.

Hører gjerne fra dere og hvilke prosjekter dere holder på med, takker samtidig for at du tok turen innom. Ha en strålende fredag og helg :)

Annonser

Kommentarer

 1. flotte gensere du strikkker! Jeg strikker Flamingo jakken til meg selv, håper å få samlet alt på en pinne i helgen! Ha en fin lørdag!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Hanne. Så koselig at du tok turen «innom». :) Flamigojakken er vakker, når alt er på en pinne er det ikke så mye igjen. Det er jo også da moroa begynner. Jeg syns hvertfall det er mest morsomt å strikke mønster :) Kos deg med strikk og ha en fin lørdag du også :). her er det ermstrikk ( to på en gang, magic loop )

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan 🌞. Her i nord e det blitt skikkelig kald. Rundt 8 kalde på mårrakvisten og ingen snø på bakken, da virke det som 15, minst. Men sola stråle de få timan vi fortsatt har ho, så vi klage ikke.
  Så mye fint du strikke du Hege. Og æ e veldig spent på korsn kjolen din blir
  Blir ikke så mye strikking i julegava her heller da Siri har bestemt at det ikke blir hjemmelaga gava til veninner. Men litt snømenn og mus og anna pynt, det blir æ å strikke.
  Klem og kos fra nord 💗

  • strikkehege sier:

   Hei Bente :) Ååå, det var jammen skikkelig kaldt. Koselig med fint vær da, her er det for tiden skikkelig høst. Ingen sol, og regn i luften.

   Tusen takk, ang kjolen er jeg også skikkelig spent, ikke lenge før jeg skal starte på den nå. Avslutter ( endelig) den lange kofta mi, og nærmer meg slutten på Mariusgenserne også. Kommer et innlegg så fort jeg er ferdig med noe og kanskje i gang med kjolen. Klemmer fra sør <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.