Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikk, strikk, strikk, strikk og strikk

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 2. november , 2016 kl. 16:11

Hei på dere alle, og tusen takk for at dere tar turen innom bloggen min. På grunn av dere kan jeg enda en uke se at jeg er på 1.plass på bloggnorge sin «plattform» for mest besøkte blogg. Tusen tusen takk :)

Vi skriver nå 2. november, klokken er stilt til vintertid og vi kan begynne å glede oss til jul. Vet at det fortsatt er en liten stund igjen, men det kommer til å gå så «fort». Jo nærmere vi kommer, jo «fortere» syns jeg det går. For første gang på lenge var det sludd i lufta her i går. Jeg syns det er fint med vinter, men det kan godt vente litt.

Som jeg har skrevet før har «minstejenta» flyttet til Trondheim for å studere, og det skal bli sååå fint å få henne hjem til jul. Da blir det «all inclusive» i drøye to uker.

Julen handler jo mye om å tilbringe tid sammen samt å kose seg med god mat og drikke. Og det skal vi gjøre. Håper vi får til flere familietreff både her og der. Heldigvis for oss, bor alle bor en kort biltur unna. Vi har ikke lagt de store planene enda, men det har vi jo fortsatt god tid til. Litt baking blir det nok rett før jul, og jeg kommer til å legge ut oppskrift på vår favoritt. Den ligger her på bloggen fra før, i et innlegg fra desember 2015, tror jeg.

Ellers har jeg masse strikkeplaner oppe i hodet. Kan ikke røpe så mye, siden en del skal bli presanger til jul. I fjor var det tovede Mariusvotter, i år blir det definitivt noe annet. Noe mer kan ikke røpes.

Nå har jeg akkurat strikker 2 par med barnesokker, på bestilling. De ble pakket og sendt på mandag. Så håper jeg de har kommet vel frem , at de passet og at mottaker er fornøyd.
Processed with MOLDIV

Kjekt med bestillingsstrikk nå og da, så «tjener» jeg litt på det også. Alle «strikkepenger» går i reisekassen. Reisekassen startet jeg med for over et år siden. Planen var å putte kr 10,- på et glass for hver strikkede nøste. Må innrømmes at det ikke gjøres like kategorisk lenger, men «kassen» er nå på ca 8700,-. Til våren en gang skal Knut ( min mann) og jeg på tur. Hvor vet vi ikke enda, vi får se.

Strikker om dagen på kjole/genseren min, og har kommet et stykke på vei. Men kjole/genser skal jo være «litt» langt så selvom det er to tråder og tykke pinner tar det sin tid.

 

img_2775

I tillegg strikker jeg en «islender» i alpakka. Det er også bestillingstrikk.

img_2774

Ikke kommet så langt enda og med pinnenr. 3,5 tar det nok litt tid. Liker å ha forskjellige prosjekter på samme tid. Da kan jeg veksle på hvilket strikketøy som passer til hvilken anledning. Fordelen er også at jeg ikke går lei, for ja, det hender at jeg gjør det. For meg er det slik at jeg gleder med såååå til å starte et nytt prosjekt, og når jeg så (endelige) har kommet igang planlegger jeg det neste.

 

For variasjonens skyld har derfor startet på enda et prosjekt. Dette skal bli til en hals, i Iris fra Rauma. Det blir enten til meg selv eller en modell til Kniplingen.

img_2772

 

Har funnet en ny favorittfarge, brun. Spørs om jeg ikke etterhvert på strikke genser/jakke i det til meg selv.

Ønsker dere alle en fortsatt fin onsdag og høst, eller har vinteren kommet til dere? Det ryktes at den kommer hit til helgen. Vi får se.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan 🌞 . Her i nord e mørketia like om hjørnet. Kaldt, klart , en time sol og rim på bakken. Og nordlys, ja det bukte sæ så vakkert på himmelen hvet eneste kveld.
  Æ synes det e greit å starte juleforberedelser i god tid, selv om det bare blir med tanken…lørdag hoppa Petter rundt på gulvet og spurte om æ ikke kunne finne frem litt nissepynt. For æ glede mæ sååååå til jul sa han.
  Koselig.
  Så mye fint du strikke på. Glede mæ spesielt til å se kjolen ferdig. halsen ser og flott ut.
  Spent å se kor kjæresteturen blir. Prøve og å spare 10 for hvert nøste.
  Og by the way, vel fortjent 1.plass 💗.
  Ha det supert i sør. Klem 💗

  • strikkehege sier:

   Hei Bente :) Så koselig å høre fra deg. Her er det også kaldt men litt lysere her i sør da. Solen tror jeg forsvinner rund klokken 18 og akkurat når det «står opp» vet jeg ikke. Men det hvertfall helt lyst nå og det er jo før klokka 10. Her blir det ikke noe nisser enda, men første advent blir det jo litt lys og greier. Men det er fortsatt en stund til. Litt usikker på hvor lang jeg skal ha kjolen, kanskje jeg kan starte på ermene? Må se litt på det i dag. Kanskje få en «second opinon». Jeg skal jo etterhvert på jobb på Kniplingen. Nå må jeg «løpe» må rekke butikken før jeg skal ha en Pilatesklasse. Vi snakkes :) Klem ( og tusen takk, BTW ) :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.