Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Rosa Bling – snart rosa måned!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 14. september , 2017 kl. 21:29

Hei alle sammen, det er altfor lenge siden forrige blogginnlegg. Men nå kommer det hvertfall et. Her på Greverud har det blitt høst, men solen glimter jo til nå og da. Senest på søndag (10.sept) satt jeg ute og strikket, kun i shorts og bikini. Nydelig vær på formiddag før det skyet over og regnet kom.

Det er heller ikke så lenge siden det forrige badet i sjøen. Var en tur på hytta (like ved Holmestrand) 1-3 sept og lørdagen badet vi. Det var ganske friskt, vil tro ca 16 grader, så det blir ikke flere bad dette året.

Helgen vi var på hytta tok vi også en tur inn til byen. vi «måtte» jo en tur på den nye togstasjonen.
Fra å være en perrong med en liten stasjonsbygning var det blitt en stor fancy stasjon. Her er det ikke spart på noe.

 

Skifer på gulv og heis opp til på «fjellet»

 

Litt av en ustikt!

 

Selvfølgelig tok jeg en tur innom Motepinnen i Langgata også. Holmestrands garn- og strikkebutikk gjennom 32 år. Alltid koselig med en tur innom, og se hva jeg fant.

 

Det har nå, i anledning at det snart er oktober ( som har blitt den «rosa» måneden), kommet rosa Blinggarn fra Du store Alpakka. Det måtte jeg selvfølgelig kjøpe. Som dere ser av banderolen går 5 kr til brystkreftforeningens arbeid. Jeg oppfordrer herved alle til å kjøpe.

 

Garnet er et effektgarn som er utrolig kult å mikse med annet garn. Jeg er jo litt over snittet glad i rosa så det er vel ikke noen stor overraskelse at jeg hadde matchene garn liggende hjemme.

Hva jeg skal strikke enda vet jeg ikke, men vurderer en genser eller cardiganvariant. Det andre garnet er fantastisk mykt og herlig så jeg gleder med veldig. Men alt til sin tid.
Har akkurat bestilt garn fra utlandet, da det ikke er å får tak i her til lands. Hvordan garn og hva det skal bli, må nok holdes hemmelig en god stund :)

På tirsdag avsluttet en Mummikofte til, den er strikket på bestilling. Så får vi håpe at mottaker er fornøyd.

Nå strikker jeg (fortsatt) på «oversized genser» fra Sandnes. Men håper den snart blir ferdig. Ikke så mye som gjenstår.

Til helgen går turen til Trondheim for å besøke studenten. Det gleder vi oss masse til. Håper alt står bra til med dere og legg gjerne igjen en kommentar.

Ønsker dere alle en (snart) strikkelig god helg :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.