Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god søndag

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 24. september , 2017 kl. 14:37

Hei og god søndag til dere alle. Her er det blitt høstlig ute.Hva passer vel bedre da, enn å krype opp i sofaen med strikketøy og tenne stearinlys, mens man venter på at lammelåret i ovnen skal bli ferdig.

Slik er min søndag, hvordan er din?

Forrige helg var det Trondheimstur, vi storkoste oss med datteren vår. Spiste på restaurant ruslet i Trondheim og litt shopping ble det også.

Siden vi ikke fant noe genser som falt i smak til Kristine bestemte jeg at da får mor strikke. :)
Studenten fant oppskrift på nettet og garn ble bestilt forrige søndag.

Ikke lett å bestemme seg for farge, når utvalget er så stor. Det blir derfor 2 gensere. Her kan dere se hvilke farger det ble. :)

Det er alpaca fra Drops, et garn jeg har gode erfaringer med. Det skal bli to enkle gensere med ragland.

Ellers er jeg faktisk akkurat ferdig med oversized genser fra Sandnes. Den ble litt annerledes enn i oppskriften, da jeg glemte å felle av til hals. Jeg er veldig fornøyd likevel med resultatet. Er vel lov å ta seg litt «kunstneriske friheter» :P?


Genseren er strikket i en tråd tynn line og en tråd silk mohair.

Har også funnet frem «ventetid»kofta fra advent i fjor. Kanskje på tide å få den ferdig også?
Bolen er strikket opp til under ermene og jeg har kommet et godt stykke på ermene. Litt spent på resultatet, men tror det blir ok. Koften strikkes i finull fra Rauma.
.

Ellers venter jeg på garn som er bestilt fra utlandet, det skal bli til julegaver. Er vel på tide å komme i gang med de også? Hva med dere, hva har dere på pinnene?

I forrige innlegg skrev jeg at jeg var ferdig med Mummikoften. Den overleverte jeg på fredag, det er bare så morsomt å strikke på bestilling når mottaker er så fornøyd.

Om ikke lenge får jeg bestilling på en mummikofte til, morsomt at det er så mye forespørsler. Særlig på et mønster jeg har lagd.

Nå skal det strikkes her, fortsatt god søndag til dere alle.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.