Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god fredag

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 21. februar , 2020 kl. 21:28

Deilig med fredag! Planer for helgen er ikke så mange, annet enn å slappe av med strikketøy og sport på TV. Har dere store planer for helgen?

Den siste uken har det vært mye jobbing, men litt strikk har det også blitt tid til. Jeg er snart ferdig med min andre ID sweater. Den grønne – er det bare litt trådfesting igjen.  Denne genseren er strikket i Holst Supersoft og Kid silk mohair fra drops. Genseren skal jeg vaske før bruk, det er anbefalt av Holst Dk. Blir spennende å se hvordan den blir da, har lest (og hørt) at garnet «folder» seg ut i vask og blir mykt og godt. Spennende å se om det stemmer .

 

Jeg skal snart igang med litt babystrikk, skal strikke for min venninne som blir farmor for andre gang i juni. Garnet skal kjøpes inn i morgen, hvis alt går etter planen. Det skal strikkes i Spør fra Sandnes garn – det har jeg ikke strikket med før. Men jeg regner med at det er et godt garn. Koselig med babystrikk, og det går jo også ganske fort. Det er jo ikke så store plagg.

Siden sist har jeg fått opptil flere pakker i posten, og ja det er med garn. Bestilt litt mer fra Holst DK samt litt minkgarn. Venter fortsatt på flere pakker. Hva som skal strikkes av alt dette garnet, har jeg ikke planlagt enda. Men p.g.a avgiftsbestemmelsen som trer i kraft 1.april er det lurt å passe på nå. Garnet skal jeg alltids får brukt. Ellers er det fortsatt snøfritt her hos oss, håper det fortsetter. Kjenner jeg er lite klar for masse snø og vinter nå. Eneste fordelen med det blir litt lysere og «renere» ute. Men her hos oss merkes det at det går mot lysere tider, det er fortsatt lyst når man kommer hjem fra jobb. Gleder meg til vår og sommer. Ønsker dere alle en super fredag og strikkelig god helg, med eller uten snø.

Annonser


css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.