Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ett innlegg som ikke er om strikking, men om ferie og opplevelser

Kategori: Annet | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 27. juli , 2014 kl. 14:54

Ferien dette året har vi tilbagt i Norge, for første gang på mange år. Vi har tilbragt ferien hjemme, på hytte ved sjøen og på hytte på fjellet.

Hytta ved sjøen ligger like ved Holmestrand, nærmere bestemt på Øgarden i Sande. Hytta er bygget av mine foreldre på 60 – tallet. I 1994 ble den bygd på, så den er stor og god. Med både vann og toalett inne.

Utsikten er helt fantastisk.
bilde 3

Dagene på hytta ble brukt til soling, bading og avslapping. Det ble også strikket litt.

bilde 4

bilde 3

Bildene er tatt i Engnæsbukta. Der er det kjempefint og har vært i familien eie i flere generasjoner. Min bestefar vokste opp på Engnæs ( Smørstein )
Her ser dere bilde av leieboerne på hytta. En liten fuglefamilie som hadde flytte inn i blomsterpotta som henger på hytteveggen .
bilde 1

I tillegg ble det litt handling da. Fant noen fine lykter som vi kjøpte. De med blå lys kjøpte jeg i blomsterbutikken på «fjellet» ved siden av Meny, og de hvite kjøpte jeg på Nille.
IMG_3688

IMG_3687

Begge lyktene har jeg pyntet litt opp med skjell og sneglehus som Kristine og jeg har funnet mens vi har badet på hytta og hjemme. Her er lyktene i bruk.

IMG_3756

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.