Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferie på Golsfjellet

Kategori: Annet | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 27. juli , 2014 kl. 21:48

Noen dager tilbragte vi på Golsfjellet, nærmere bestemt Lauvset. Her var vi sammen med svigers, og det var de som skulle få strikkeklutene, som jeg har blogget om her før. Sammen med strikkeklutene gav jeg en morsom oppvaskbørste.
Mottakerne ble veldig fornøyde. Oppvaskkosten ble tatt i bruk med en gang, mens klutene syns svigermor var for fine til å bruke på kjøkkenet. Jeg håper hun ombestemmer seg.

IMG_4384

Her ser dere utsikten fra hytta
IMG_4502
Nærmere bestemt fra utedoen.

To av dagene gikk vi fine fjellturer, alle var med, både to og firbeinte. Vi fikk da nok ett bevis på at hunder faktisk er rovdyr. I løpet av disse to turene, fanget Ronja 2 lemen. I tillegg til lemen så vi også røyskatt, og hare. Morsomt å være så tett innpå den norske fauna.

bilde 4

Her koser Ronja seg i skyggen på hytta.
IMG_3721

IMG_3720

IMG_3719

IMG_3723.
Ronja er Norsk Buhund og drøye 10 år gammel.

Nest siste dag dro vi til Langdrag. Det var veldig fint. Her fikk vi se den opprinnelige sauen, bison okse, ulv, gaupe, fjellrev, rein, elg, villsvin +++. Morsomt å få med seg, var spesielt mating av ulv og gaupe.
IMG_4421
Her ser dere bilde av elgen Elwin.
IMG_4466
Gaupene blir matet
IMG_4455

IMG_4451
Og ulvene. Tilsammen så vi 5 stykker.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.