Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god lørdag!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 8. november , 2014 kl. 16:42

I dag er det lørdag og skikkelig strikkevær. Det vil si regn og gråvær. Deilig vær ute, til å være inne i. Strikker på flere prosjekter om dagen, jakke, votter, +++. Julen nærmer seg, har hørt det er under 7 uker igjen. Håper jeg blir ferdig med alt jeg har planer om. Burde kanskje startet litt før? Prøve å huske det til neste år. Akkurat nå holder jeg på med ermene på Marthejakken. Strikker med teknikken «magic loop». Litt å holde styr på da, 6 nøster, men deilig å bli ferdig med begge ermene på en gang, i tillegg blir de like.

IMG_4760

IMG_4771

Oppdaget at strikkenett.no hadde tilbud. I november er det «Sterk» fra Du Store Alpakka, så istedenfor å betale 47,- for nøste koster det nå kr33,-. De kaller det månedens nøste.

Jeg har planer om å strikke Marius-kofte til min mann, men siden han er Liverpool-fan skal jeg bytte ut noe av mønsteret med Liverpools logo samt slagord. Har vært kjempeheldig å fått oversendt mønster av en på FB, men må overføre det til ruteark og justere slik at det passer til den størrelse jeg skal strikke. Planen var at det skulle være julegave, men jeg så min begrensning. Derfor blir det bare gave. Garnet til denne jakken har jeg bestilte på strikkenett.no og garnet er sterk.
IMG_4777

IMG_4778

IMG_4779

IMG_4780
IMG_4782

Dette er garn til jakke og votter.

I tillegg har jeg planer om å strikke noen votter i samme garn, derfor var det en del å spare på å handle der. Siden de har gratis frakt for bestillinger over kr 1000,- fant jeg ut at jeg kunne slenge ved 8 Drops Boucle nøster ( nok til en genser eller jakke vil jeg tro) uten at den totale kostnaden ble så mye større.

Her er Dropsgarnet.

IMG_4776

IMG_4775

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Masse fint garn som kommer til å bli til mange fine ting!❤️

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk ❤️, har masse prosjekter som venter nå, så jeg får bare strikke på :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.