Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

GOD JUL

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 24. desember , 2015 kl. 12:10

imageimageimage

Vil med dette ønske alle mine lesere en riktig god jul. Nyt fridagene med de dere er glad i og kos dere med god mat og drikke.

Her tar vi det helt med ro denne formiddagen, alle skjorter,dresser og kjoler ble strøket i går. Innpakking og de siste matinnkjøp ble også ferdig i går, deilig. Nå er det tre nøtter til askepott og litt strikk.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

imageimage

Igjen GOD JUL til dere alle!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei. Så koselige bilda.
  Vi har hatt det utrolig koselig på julaften selv om Vidar va på jobb. Åpna nån pakka før vo dro på koselig julemiddag på flystasjon. Så tok vi resten når vi kom hjem. No e det kun nån pakka til Vidar under treet som han åpne 2.juledag når han kommer hjem.
  Ha ei fortsatt trivelig jul.
  Juleklem

  • strikkehege sier:

   Hei og så kos å høre fra deg. Veldig hyggelig å høre at julaften ble bra, selvom den sikkert ikke ble slik den pleier. Ikke så lenge før Vidar kommer hjem nå. Du har vel alltids noe strikkegreier å holde på med, eller er det familieselskap ? Vi hadde en super julaften, hjemme i daglig i morgen før vi skal bort på søndag. Det blir koselig. Her strikkes det mellom mat og vin. Vi snakkes, stor juleklem 🎅🏻🎅🏻🎅🏻

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.