Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Oppskrift Crispikonfekt

Kategori: Annet, Oppskrifter | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 20. desember , 2015 kl. 12:21

Hei og god 4 søndag i advent. Som jeg skrev i går, her kommer oppskrift på Crispikonfekt:

5 dl sukker
125 gr margarin
1 ts vaniljesukker
2 dl vikingmelk
Dette blandes i en kjele og kokes i 3 minutter
Avkjøl lett.
Bland inn:
1 dl kakao
4 dl lettkokte havregryn (jeg pleier å bruke ganske mye mer)
2 dl kokosmasse.
Alt blandes godt og rulles til små kuler som rulles i kokos. Legg de på ett bakepapir og la de «tørke» før de puttes i tette bokser/glass.

IMG_5112

Lykke til!

I mangel på vinter ute, her har vi 10 grader i dag, har vi funnet frem og hengt opp noen snøkrystaller her og der. Syns disse var veldig fine. Kjøpt på Plantasjen i en «sylinder» med annen pynt som kongler og julekuler.

IMG_0912

Har dere fått besøk av Kong Vinter enda? Håper virkelig det blir vinter snart, så veldig trist og grått slik som det er nå.

Ja ja, vi kan ikke mer enn håpe. Kose dere videre i denne fine førjulstiden. Her er det sport og strikk i dag, før vi får middagsbesøk av pappa og Kari. Må jo ikke glemme at det er finalen i håndball VM heller. Det blir spennede, Norge – Nederland. Heia Norge :)

norsk-flagg

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Har allerede laga en porsjon… Siri sin favotitt etter at vi fant den hos dæ sist jul.men vi må nok lage en dose til.
  Her har halvparten av snøen smelta, ig regna, bort. No e det stålis ute, og kuldegrada på tur. Håpe på litt mere snø så det blir postkortstemning igjen. Nydelige snøkrystalla du har kjøpt.
  Nei har du sett – no snør det lett ute. Jippi.
  Ha nån fine førjulsdaga. Klem fra mæ

  • strikkehege sier:

   Så bra😀, de er jo bare så gode disse sjokoladekulene. Håper føret har bedret seg, og arvet ikke er stålis. Her kan vi se langt etter både is og snø. 5-6 varmegrader her og nesten stjerneklart. Nå er det vin i glasset, strikketøy i fanget og julekonsert fra Oslo Domkirke på TV, koselig . Her har freden senket seg, jeg hadde siste dag på jobb dette året i går, ungene var ferdig på skole og jobb i dag. Så nå ER det jul. Kos deg videre med både førjulstid og juletid, så snakkes vi plutselig, stor klem🎅🏻

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.