Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vi tenner 2. lys i kveld…

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 9. desember , 2018 kl. 13:33

God 2. advent til alle dere. Håper dere nyter førjulstiden uten for mye stress og mas. Her nyter vi så godt vi kan . Startet dagen med en god frokost. Etterfulgt av  litt sport på TV med strikketøy i hendene . Nå har vi  akkurat vært ute og gått en liten tur. Godt med litt frisk luft. Snøen kommet til oss, og det er så hvitt og vakkert. Håper det virkelig holder.

Her går det i julegavestrikk og jeg har strikket litt småting. Strikker akkurat nå i garnet Sky fra Drops, det er ganske nytt og nydelig garn. 

Kan virkelig anbefales :). Jeg strikker nå med pinnene 3,5 men har også strikket med pinne 5. Begge deler blir veldig bra. 

Siden det er julegaver kan jeg ikke røpe noe mer, men bilder kommer etter julaften. 

I dag er det montering som står på programmet, så nå er det bare å finne frem symaskinen og komme i gang. Ikke det morsomste jeg vet, men det må jo gjøres . Heldigvis har jeg festet alle tråder. 

Har noe spennende på gang.. Skal fortelle alt når det er i boks.

 

Kan forresten tipse dere om en strikkehelg første helgen i februar 2019. Det er en helg med masse strikkeinnhold ( kurs og foredrag )  og er lagt til  Klækken Hotell. Besøk  siden og meld deg gjerne på http://knitandlearn.no.  , kanskje vi sees?

Ønsker dere alle en fin søndag, strikkeklem fra meg. 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Så deilig at dåkker og har fått snø, det blir så vakkert ute da.
  Her har vi hatt familiebesøk både lørdag og søndag. Men strikking og litt sport (på tv…..) blir det allikevel.
  Har ikke testa drops sitt sky men har veldig lyst. Kanskje etter jul.
  Har så smått starta på genser til Petter no, og litt småstrikk innimellom.
  Hå ei flott uke. Klem fra vinterlige og kalde nord

  • strikkehege sier:

   Hei fra vinteren i sør. Så koselig å høre fra deg. Og takk for at du tar turen innom. Ja, snø, det er bare så deilig, så her krysses alt av fingere for at det skal vare. Så koselig med familiebesøk, hadde besøk på lørdag vi også, av pappa og Kari. Serverte en forsmak på jula. Ribbe med tilbehør, det var skikkelig godt. Har virkelig funnet en metode som gir nyyyydelig ribbe med sprø svor.
   Drops Sky ja, veldig deilig garn og ganske mange fine farger også. Vet at det er flere som har strikket ID genser/cardigan med det , enkel tråd. Blir et veldig billig plagg :) . Så koselig meg genserstrikk, hvilken er det?

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.