Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Så tenner vi det første lys…. God advent!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 29. november , 2020 kl. 17:30

Hei alle sammen og god 1. advent. I dag har vi pyntet litt her hos oss. Lys ute, lys inne og litt nisser.  Alltid kos når julepynten kommer opp. Ute er det litt kaldt og det er rim på bakken, på busker og på hustakene. Det gjør det jo litt lysere, pent er det også med rimfrost på trærne. Vintersporten på TV er godt i gang så denne helgen har det blitt mye TV-titting, selvfølgelig med strikketøyet i fanget.  Vi har likevel «rukket» å gå en tur både i går og i dag. 

 

 

Jeg har siden sist strikket en Mariusgenser. Brukte 11 dager på den, da har jeg strikket mye! Ble veldig fornøyd med fargevalget

Genseren er strikket i garn fra Garnius, Woolevo Supersoft merinoull. Nydelig garn. Gleder meg stort til å gi den bort.

Vet ikke om dere har bestilt noe garn i det siste. Det har jo både vært black friday og black week, og jeg må jo innrømme at jeg har latt meg friste. Ikke at jeg lite garn fra før, min mann sa her om dagen: Det ser ut som det er en garnbutikk her!!!. Han refererte til 3. etg i huset vårt, og ja, det ligner kanskje… Hyller, skap og esker fylt med garn. Men det er jo viktig å ha nok, er det ikke?  Og hvor vanskelig er det ikke å se forbi et godt tilbud? 

Ønsker dere alle en fin adventstid! Med eller uten garn :)

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia og god advent.
  Her har vi og fått opp lys og litt nissa og engla. Tar litt og litt frem, særlig det æ har laga sjøl må få komme frem synes æ.
  Enig med dæ, fargan på genseren e skikkelig flott.
  Æ har klart å stagge mæ, og ikke kjøpt garn på black week. Men har måtta fylle opp litt fra butikken for å strikke det æ har fått bestilling på.
  I dag drysser det lett snø, en minusgrad og egentlig veldig fint.
  Ha en finfin dsg. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, håper du får en fin førjulstid. Koselig med lys og litt pynt. Her blir det nok ikke noe mer pynt før treet skal pyntes. Så får vi se når det blir. Og tusen takk, gleder meg til å gi bort denne til jul. Jeg blir imponert over din motstandstyrke, jeg syns det er så vanskelig å stå i mot disse tilbudene. Og de dukker jo stadig vekk opp, både på FB og Instagram, det er vel neppe helt tilfeldig, hi hi. Så koselig med litt snø, her er rimfrosten og borte og det eneste som lyser opp er lysene som er tent ute. Vi får håpe på et lett dryss med snø snart. Ønsker deg en fortsatt fin uke. Stor klem.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.