Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart påske – og prosjektene står i kø

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet lørdag 24. mars , 2018 kl. 15:20

Hei, nå er det altfor lenge siden forrige innlegg. Dagene mine bare flyr «unna», men snart vil jeg få litt bedre tid. Jeg har sagt opp min jobb som instruktør og gleder meg til litt mer frihet. Skal fortsette å trene, selvfølgelig, men da når det passer i forhold til jobb og andre ting jeg har lyst til å gjøre. Det er litt rart å tenke på at jeg ikke skal være instruktør mer, men alt til sin tid. Har jobbet som instruktør siden 1999, og greit å gi seg nå syns jeg.

Strikking derimot skal jeg IKKE gi meg med. Prosjektene er mange. Jeg holder for tiden på med en Setesdalgenser, slik som jeg strikket til min sønn for litt siden. Er snart ferdig med bolen, ermene blir å strikke 2 på en gang med magic loop. Det er til en god venn av familien.

I tillegg har jeg to nieser som venter barn denne våren, henholdsvis i slutten av april og slutten av mai. Så da blir det jo litt babystrikk også. Kan ikke si akkurat hva ennå, da jeg vil at det skal være en overraskelse.

Og min beste venninne blir farmor for første gang i juni.Så litt babystrikk som skal dit blir det også.


Ellers er jeg stadig vekk på «nettet» og ser på garn. Blir slik ofte nå, da det ikke er garnbutikk i nærmeste nærhet. De fleste kvaliteter kjenne jeg jo til, etter at jeg jobbet i garnbutikk. Men det er spennende å prøve noe nytt også. Er det noen av dere som har erfaring med Criagarn? Har akkurat bestilt en del, og det skal bli spennende å se hva som kommer i posten. Har bestilt litt garn i forskjellig tykkelse og kvalitet.


Her er noe av det jeg har bestilt, spennende.
Strikket en «ganni»genser til Kristine til jul, og nå er montering endelig fullført.

Påsken står for døren og mange har kanskje planer om å reise bort? Vi blir hjemme denne påsken, og har fått hjem Kristine fra Trondheim. Selv skal jeg jobbe mandag – onsdag før påsken starter for alvor. Håper på sol og milde dager slik at det er mulig å ta med strikketøyet ut i solen.
Forrige helg var det nydelig vær her på Greverud, lørdag gikk vi en skitur i lysløypa på Greverud før vi satt ute i solen et par timer. Med gode klær og litt i glasset å varme seg på, var det helt nydelig. Søndag var enda bedre, da ble det en tur på beina i skogen og så et par timer i solen med strikketøyet. Tenk om vi kunne få litt slikt vær i å påsken. Ønsker dere alle en strikkelio fin påske.

Kommentarer

  1. Tok en runde rundt på prosjektene dine, må bare si at du er utrolig flink med pinnene =) Har ikke den beste tålmodigheten når det gjelder strikking, men nyter å se andres prosjekter =))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.