Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Drops i flere farger…..

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 31. januar , 2020 kl. 17:27

Da var det plutselig fredag igjen, og det skal bli så deilig med helg. Hektiske dager på jobb, gjør helgen litt ekstra kjærkommen.

Kanskje ikke alle som vet, men etter 1.4 2020 blir det veldig mye dyrere å kjøpe garn fra utlandet. Da må det betales mva fra første krone. Men viktig er å huske på å tenke i norske kroner, på Holst sin side kan  man faktisk velge NOK før man starter  shoppingen. Husk at kr 350,- grensen er for varen + frakt + evt. forsikring. Jeg har derfor bestemt meg for at det er lurt å handle inn litt før den tid.  Som sagt så gjort.

Se så fint !

I forrige uke bestilte jeg litt garn fra Holstgarn.dk. Har hørt så masse bra om garnet de har og så er det veldig god pris. Supersoft er det jeg har bestilt, og det finnes i masse fine farger. Har lyst til å ha et lite lager slik at jeg kan strikke både kofter og gensere, med eller uten følgetråd. Vet at man også får kjøpt dette garnet i Norge, men da er priser ca det dobbelte.

 

 

 

I tillegg har bestilt Drops Kid silk mohair fra garnbutikk her i Norge. Dette var litt nedsatt og i tillegg gratis frakt.

Bare se på disse kombinasjonene. :)

Ikke at jeg ikke har noe garn fra før, for tro meg, det har jeg. Men, kan man noen gang få for mye garn? Svaret er nei. For meg er det som å gå i godtebutikken, og det må man jo unne seg en gang i blant.

Håper dere alle får en super helg, med eller uten «godteri».

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.